"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Secretele orezului stau in structura sa cristalina. Boabele de orez sunt digerate de intestinele noastre, nu in stomac. Acesta este motivul pentru care au capacitatea de a absorbi toate toxinele daunatoare organismului.

Toxine si materiale daunatoare pot conduce la depresie, somnolenta, de multe ori raceli si slabiciune a organismului. Acesta este motivul pentru care aveti nevoie sa va protejati si sa faceti acesta detoxifiere rapida.

Cum va puteti detoxifia organismul folosind orez!

 

orezul are si proprietati detoxifiante impresionante

 

 

Reteta se face astfel : de exemplu, daca ai 32 de ani, ia 32 de linguri de orez. Spala orezul bine si pune-l intr-un borcan. Pune apa calduta in borcan pana sus si apoi baga-l in frigider.

Dupa 15 ore, scurge apa. Ia 1 lingura de orez si pune-o la fiert 5 minute fara sa adaugi sare. Scurge apoi apa si consuma acest orez pe stomacul gol, dimineata devreme.

Toarna din nou apa calda peste orezul ramas si baga-l din nou la frigider pana a doua zi dimineata.

Repeta aceasta procedura pentru curatarea organismului in fiecare zi, pana cand consumi tot orezul.

Aceasta metoda va curata toate toxinele si substantele nocive care se acumuleaza in organims, dar pastreaza in minte faptul ca efectul tratamentului nu este instantaneu, dar treptat. Veti observa efectele detoxifierii dupa 2 saptamani.

Tine minte! In timpul acestei detoxifieri consumati zilnic 2 litri de apa.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.