"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

loading...

In cazul in care aveti dureri de spate insuportabile si aveti nevoie imediat de un masaj, dar, din pacate, nu aveti timp sau bani pentru a va permite acest lux, va oferim o solutie rapida la problemele pe care le aveti.

In acest articol va prezentam modul prin care puteti scapa de durerile cervicale astfel:

masajul si exercitiile izolate te pot scapa de durerile de spate

Primul pas:

Localizati zona dureroasa. In cazul in care zona afectata este situat pe partea superioara dreapta a spatelui spre gat, utilizati bratul drept, daca acesta este pe partea stanga, utilizati bratul stang.

Al doilea pas:

Apasati zona dureroasa cu degetele. Asigurati-va ca apasarea este una puternica, dar nu exagerata. Cand se apasa, pe zona dureroasa nu ar trebui sa simtiti nici o durere ascutita sau o durere pe care sa nu o tolerati.

Daca nu puteti ajunge la zona dureroasa sau puteti ajunge insa nu suficient incat sa creati o presiune accentuata cum ar trebui, utilizati orce alt obiect pe care il aveti la indemana.

A treilea pas :

Intoarce usor capul in partea opusa durerii si apoi coborati-l in diagonala ca si cum ati incerca sa atingeti axila cu barbia. Activitatea musculara inghesuita in combinatie cu presiunea va ajuta sa va relaxati muschiul afectat, astfel, puteti scapa de durerea care va deranjeaza.

Ultimul pas :

Repetati aceasta procedura de 20 de ori si in cele din urma muschiul se va relaxa si va veti simti ca si cum ati fi coborat din pat dimineata. In scopul mentinerii muschilor relaxati, repetati acest exercitiu de mai multe ori in timpul zilei.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.