"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un studiu celebru de Dr. Masaru Emoto demonstreaza ca energia gandurilor noastre are un efect direct asupra structurii geometrice a moleculelor de apa in formatiuni de cristale de gheata. Ipoteza ca apa “tratata” cu intentie poate afecta cristalele de gheata din rezultatele experimentului, atunci cand apa a fost testata in conditii de dubla-diafragma.

Un grup de aproximativ 2.000 de persoane din Tokyo si-au concentrat intentii pozitive fata de probele de apa situate in interiorul unei camere ecranata electromagnetic in California. Acest grup nu au avut cunostinta ca probe similare de apa sunt retrase intr-o locatie diferita sub forma de control. Cristale de apa s-au format in ambele probe de apa, dar numai anumite formatiuni au fost prezentate in apa pe care ei s-au concentrat.

puterea gandurilor influenteaza materia

Cristalele de gheata formate in ambele seturi de probe au fost identificate si fotografiate de un analist, iar imaginile rezultate au impresionat 100 de analisti independenti. In concluzie, aceste rezultate sunt in concordanta cu o serie de studii anterioare care sugereaza ca intentia poate fi capabila sa influenteze structura de apa. Mai jos este o fotografie care ne arata efectele starii directe cu privire la intentia constienta asupra structurii de apa.

PUBLICITATE

src=”//2.bp.blogspot.com/-RWGyUisQA3w/VGKYeR1T_bI/AAAAAAAAB5s/2mLmADX8Ac4/s640/molecula%2Bapei%2Biubire%2Bmultumesc.jpg” />

Constiinta are efecte considerabile asupra structurii geometrice a cristalelor de apa. Ce ne poate spune acest lucru despre natura constiintei? Este posibil ca apa sa fie formata din acelasi “lucru” care sta la baza gandurilor noastre? 60% din corpul uman este apa, in timp ce 70% din creier este apa. Ce pot face aceste ganduri pentru sanatatea noastra?

Priviti acest interesant video despre apa

Care este legatura dintre apa si constiinta si cum este in legatura cu oamenii si plantele? Dr. Marcel Vogel, unul dintre pionerii studiilor reprezentand constiinta apei, a stabilit ca atunci cand apa se afla in procesul de congelare, excesul de energie este extras din apa. In acel moment, moleculele incep sa se roteasca si se leaga impreuna intr-un model. De asemenea, Dr. Vogel a remarcat faptul ca in acest moment apa dezvolta o constiinta, “o amaintire, o cunoastere a ceea ce a fost conceputa pentru a face (si) de a fi.”

Ceea ce Dr. Vogel a aflat este

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2 3
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!