"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

nine − four =

1 × 2 =

Un studiu celebru de Dr. Masaru Emoto demonstreaza ca energia gandurilor noastre are un efect direct asupra structurii geometrice a moleculelor de apa in formatiuni de cristale de gheata. Ipoteza ca apa “tratata” cu intentie poate afecta cristalele de gheata din rezultatele experimentului, atunci cand apa a fost testata in conditii de dubla-diafragma.

Un grup de aproximativ 2.000 de persoane din Tokyo si-au concentrat intentii pozitive fata de probele de apa situate in interiorul unei camere ecranata electromagnetic in California. Acest grup nu au avut cunostinta ca probe similare de apa sunt retrase intr-o locatie diferita sub forma de control. Cristale de apa s-au format in ambele probe de apa, dar numai anumite formatiuni au fost prezentate in apa pe care ei s-au concentrat.

puterea gandurilor influenteaza materia

 

Cristalele de gheata formate in ambele seturi de probe au fost identificate si fotografiate de un analist, iar imaginile rezultate au impresionat 100 de analisti independenti. In concluzie, aceste rezultate sunt in concordanta cu o serie de studii anterioare care sugereaza ca intentia poate fi capabila sa influenteze structura de apa. Mai jos este o fotografie care ne arata efectele starii directe cu privire la intentia constienta asupra structurii de apa.

Constiinta are efecte considerabile asupra structurii geometrice a cristalelor de apa. Ce ne poate spune acest lucru despre natura constiintei? Este posibil ca apa sa fie formata din acelasi “lucru” care sta la baza gandurilor noastre? 60% din corpul uman este apa, in timp ce 70% din creier este apa. Ce pot face aceste ganduri pentru sanatatea noastra?

Priviti acest interesant video despre apa

Care este legatura dintre apa si constiinta si cum este in legatura cu oamenii si plantele? Dr. Marcel Vogel, unul dintre pionerii studiilor reprezentand constiinta apei, a stabilit ca atunci cand apa se afla in procesul de congelare, excesul de energie este extras din apa. In acel moment, moleculele incep sa se roteasca si se leaga impreuna intr-un model. De asemenea, Dr. Vogel a remarcat faptul ca in acest moment apa dezvolta o constiinta, “o amaintire, o cunoastere a ceea ce a fost conceputa pentru a face (si) de a fi.”

Ceea ce Dr. Vogel a aflat este ca “energia mintii, proiectata intr-un cristal se va structura precum apa”, care corespunde cu munca lui Dr. Masaru Emoto despre cum constiinta afecteaza apa si cristalele de apa.“Apa, in procesul de cristalizare, va expune toate modelele lumii cristalografica din jurul nostru. Este personificarea intr-un singur bit de materie a tot ceea ce este”, a declarat Dr. Vogel

In cazul in care 90% din corpurile noastre sunt apa, atunci acest lucru ar fi un motiv ca plantele (formate in principal din apa) sa o constiinta.

Mai jos am extras dintr-un articol intitulat “Constiinta Plantelor

Durerea unei plante

In cercetarea efectuata de Jagadish Chandra Bose privind stimulii plantelor, ne arata cu ajutorul unui crescograph ca plantele au raspuns la diversi stimuli ca si cum ar avea un sistem nervos, la fel ca animalele. Prin urmare, el a gasit un paralelism intre tesuturile animalelor si a plantelor. Experimentele sale au aratat ca plantele cresc mai repede daca este o muzica placuta si o crestere lenta daca este zgomot sau un sunet neplacut. El sustine ca plantele pot “simti durerea, afectiunea, etc,” din analiza membranei celulare a plantelor in diferite circumstante. Potrivit lui, o planta tratata cu grija si afectiune ofera o vibratie diferita in comparatie cu o planta supusa la tortura.

Plantele pot sa gandeasca si sa isi aminteasca

Recente cercetari au descoperit ca plantele transmit informatii despre intensitatea si calitatea luminii de la frunze la frunze intr-un mod similar cu sistemul nostru nervoos. In acest experiment, oamenii de stiinta au aratat ca lumina care a stralucit pe o frunza face ca toata planta sa raspunda, iar raspunsul a continuat si in intuneric. Aceasta arata ca planta isi poate aminti informatia codata in lumina. Plantele par a fi capabile de a efectua un fel de calcul lumina, folosind informatiile continute de lumina pentru a se imuniza impotriva bolilor.

Aceste “semnale electro-chimice” sunt purtate de celule care actioneaza ca “nervi” ale plantelor.

Implicatii

Exista o energie care curge de-a lungul aceste planete si de-a lungul intregului univers. Exista o energie invizibila care ne leaga. Barbat, femeie, pisica, caine, copac, pietre precum si orice alte manifestari de energie sunt interconectate. Principiul Unitatii se gaseste in toate religiile antice. Noi dovezi implica faptul ca aceste credinte stravechi, care au fost raspunsuri pe care misticii le-au gasit de a merge in interior si de a accesa cunostinte mult mai mari, realizand ca totul este unul si totul este conectat.

Niciodata nu trata o planta ca pe un obiect neinsufletit. Ea este la fel de vie ca si tine, dar intr-un mod diferit. Constiinta este baza ei, dar aceasta nu prezinta sentimente de frica, empatie, fericire, etc. Nu este mai bine ca noi sa respectam tot ceea ce ne inconjoara in acelasi mod in care ne respectam pe noi? De ce trebuie sa implice numai fiinte umane? De ce nu ne putem extinde criteriile noastre cu constiinta? Acesta este un lucru bun pentru a putea vedea in adancimea sufletului vostru. Daca toti am trata Realitatea intr-un mod diferit, atunci imaginati-va cat de diferita ar fi viata.

Intelegerea

Puritatea si lipsa de egoism a plantelor ne poate pune pe ganduri. Viata plantelor poate fi vazuta ca un model pentru comportamentul uman; spre deosebire de oameni, cele mai multe plante nu ucid si nu locuiesc in detrimentul altor organisme. Acestea sun intr-un contact direct cu toate cele patru elemente (pamant, vant, apa, foc – care este soarele) si capacitatea lor de a putea transforma energia cosmica este absolut indispensabila pentru a supravietui pe aceasta planeta.

Despre Autor:

Maya este autoare pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.