"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Ce ar fi sa incercam sa ne destindem putin cu un test dragut, care pe langa faptul ca este foarte simplu, este extrem de interesant. Faceti-va testul si astept cu interes pareri din partea voastra….Sper sa va placa si sa va capteze atentia!

1.Priveste imaginea de mai jos si spune-mi repede ce vezi ?

mecanismele de perceptie sunt influentate de numerosi factori

2.Concentreaza-te asupra imaginii de mai jos si da-mi un raspuns cat mai repede. Care dintre scari le vei folosi sa urci si care le vei folosi sa cobori

3. Este un om in imaginea de mai jos….Gaseste-l!

4. In imaginea de mai jos vezi o fata ce se roteste in sensul acelor de ceas sau in sens invers?

PUBLICITATEINTERPRETARE :

1. Studiile au demonstrat faptul ca toti copii nu pot observa cuplul din imagine pentru ca nu au in minte asemenea imagini, in schimb ei observa cu usurinta 9 delfini……Surprins? Mai priveste inca o data imaginea si te vei convinge….

Noteaza : Acesta este un test pentru “mintile murdare”. Daca iti ia mai mult de 3 secunde sa observi delfinii….atunci ai o problema….

2. S-a demonstrat faptul ca 99% din oameni urca pe scarile din stanga si coboara pe scarile din dreapta. Aceasta este reactia normala a faptului ca citim de la stanga la dreapta. In schimb, persoanele care citesc invers, de la dreapta la stanga, in speta arabii, vad invers problema…..urca pe scarile din dreapta si coboara pe cele din stanga…..Interesant nu?

3. Daca ati gasit omul in mai putin de 10 secunde, atunci aveti creierul dezvoltat peste valoarea medie a populatiei.

Daca ati gasit persoana intre 10 secunde si 1 minut, atunci creierul dumneavoastra este dezvoltat sub valoarea medie.

In schimb daca ati depasit 1 minut, creierul dumneavoastra are o problema…..este foarte slab dezvoltat.

4. Daca vedeti fata ca se roteste in sensul acelor de ceas, atunci dumneavoastra utilizati emisfera dreapta a creierului.
Persoanele care isi utilizeaza emisfera dreapta a creierului sunt in general persoane rationale, cu o gandire de obicei matematica.
Persoanele care

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!