"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

3 × two =

5 + five =

Chakrele sunt vortexuri de energie, rotile energiei sau discuri care prezideaza anumite fluctuatii energetice in cadrul sufletului nostru. Cei care lucreaza cu propriile energii sau cu energiile altora, stiu sa vindece trupul, mintea si sufletul nostru – usile care deschid aceste energii sunt chakrele noastre. Noi calatorim prin universul interdimensional si nu tinem seama de normele de timp in care ne-am explorat chakrele in starea de meditatie. Orice problema in viata – de sanatate, dependenta, claritate mentala, furie, anxietate sociala sau orice experienta care iti o fera o dificultate, poate fi atribuita unei enrgii care blocheaza sau influenteaza unul sau mai multi centri.

loading...

Exista dezechilibre in viata sub forma de energie pana cand acestea se manifesta fizic in scopul de a atinge o simetrie vibrationala in interiorul fiintei. De aceea este foarte important sa meditam si sa contemplam propriile noastre energii, astfel incat sa putem ramane echilibrati si aliniati cu ceea ce suntem. Calea spre totalitate cu sinele nostru este o misiune perseverenta departe de tot ceea ce tu nu esti si reducand considerabil nivelul nostru de suferinta pe aceasta planeta prin intelegerea fundamentala a sistemului de chakre. Acestea joaca un rol imens in evolutia noastra si totusi, adesea sunt percepute ca o bariera de netrecut pentru multi oameni.

Portile catre lumile interioare

chakrele sunt adevarate porti de comunicare cu universul border=”0″ height=”320″ src=”https://secretele.com/wp-content/uploads/2014/11/chakre-secrete-calatorii-interdimensionale.jpg” title=”” width=”640″ />

Unele dintre cele mai profunde cicatrici sufletesti isi au locul in chakre si trebuie sa traverseze cele mai profunde esaloane care alcatuiesc experienta totala a sinelui. Acest lucru inseamna, sa intri in deplina constiienta constienta, dar sa te predai experientei din momentul actual. “Un picior in ambele lumi”, cum spun samanii. Odata ajuns in starea meditativa, impamantat, centrat si pregatit pentru a calatori in gol, trebuie sa iti aduci toata constiinta constienta catre chakra care detine energia cea mai emotionala, permitand solicitantului de a calatorii prin intermediul chakrelor. Concentrati-va pe chakra inimii. Daca puterea personala si intuitia sunt dezechilibrate trebuie sa va concentrati pe “solar plexus” si cel de al treilea ochi.

Sa te concentrezi, inseamna pur si simplu – sa detineti constiinta voastra in acel loc. Este un sentiment de constientizare asupra faptului ca tu esti tu fara o reperare fizica sau atingere. Acest exercitiu de examinare a corpului pentru energii, este ceea ce intareste al treilea ochi si facultatile

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.