"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

 

In scopul de a elibera toxinele din sange, pentru a creste elasticitatea vaselor de sange si pentru a curata vasele sangvine acoperite de colesterol, aveti cateva posibilitati. Unele dintre cele mai la indemana multora dintre noi ar fi : cresterea consumului anumitor alimente naturale sau administrarea medicamentelor chimice.

 

Este important de stiut ca o curatare a vaselor de sange cu medicamente ar putea duce la contraindicatii destul de ample. Aplicarea lor este ultimul pas, atunci cand celelalte mijloace nu sunt de ajutor. Prin urmare, curatarea vaselor de sange de depozitele de colesterol folosind urmatoarele indicatii nu va poate oferi decat beneficii atat pe termen scurt cat si pe termen lung.

 

tinctura cu lamaie si usturoi curata vasele de sange

 

Usturoiul si lamaile sunt considerate instrumente excelente pentru curatarea vaselor de sange, scaderea colesterolului, intaritori ai peretilor vaselor de sange si un real ajutor in ceea ce priveste reducerea riscului de boli periculoase, cum ar fi ateroscleroza.

 

Tinctura cu lamaie si usturoi este folosita in medicina populara rusa. De asemenea, aceasta tinctura de vindecare previne formarea celulelor canceroase, care a fost confirmata de mai multe ori de cercetarile stiintifice. A mai fost, de asemenea, confirmat faptul ca usturoiul contine cantitati mari de antioxidanti care contribuie la regenerarea si intinerirea tesuturilor.

<br />

Iata mai jos cum se prepara remediul pentru curatarea vaselor de sange!

 

Ingrediente necesare:

 

4 catei de usturoi

 

4 lamaie cu tot cu coaja

 

2.5 litri de apa fiarta

 

Metoda de preparare:

 

Inainte de toate,puneti intr-un vas 2 litri de apa amestecata cu 200-300 de ml de otet de mere. Lasati lamaile 20 de minute in acest amestec, apoi spalati-le bine cu apa pentru a fi siguri ca inlaturati orice urma de pesticide. Curatati usturoiul apoi taiati in bucati lamaile cu tot cu coaja. Luati o masina de tocat prin care treceti usturoiul cu tot cu lamai. Asezati amestecul intr-un borcan de sticla curat de 3 litri peste care se toarna apa fiarta. Asigurati-va ca umpleti borcanul cu apa. Inchideti borcanul si puneti-l in frigider timp de 3 zile. Dupa aceea, se strecoara si se pastreaza in frigider.

PUBLICITATE

 

Mod de administrare:

 

Doza maxima este de 50 ml de 3 ori pe zi timp de 40 zile. Faceti acest lucru o data pe an. Cu toate acestea, curatarea vaselor de sange trebuie sa inceapa cu doze mai mici (1-2 linguri). Creste treptat doza zilnica pana ajungi la doza maxima.

 

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE