"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Exista sapte corpuri subtile, sau straturi, in jurul corpului fizic, ceea ce creeaza sistemul de corp auric (aura). Se spune ca aceste straturi sunt ca o ceapa, si ca, atunci cand coaja se departe, vei ajunge la alta, dar acest lucru nu este adevarat. Pe masura ce se extind spre interior, cel de dinainte, de asemenea, prezent in stratul de aura urmator. De exemplu, cel mai exterior strat este Corpul Cauzal, sau Templatul Ketheric. Urmator strat este Corpul Celest, care contine si Corpul Cauzal. Cum te duci spre interior, spre primul strat (Corpul Eteric), acesta va fi mai dens, deoarece detine toate cele sapte corpuri subtile si, desigur, exista corpul fizic, care este cel mai dens dintre toate.

1. Corpul Eteric
Imediat in continuarea corpului fizic este corpul eteric, unde cuvantul “eter” vrea sa exprime starea de existenta‚ intermediara dintre energie si materia solida. Corpul eteric este descris ca avand o structura clara, asemanatoare corpului fizic cu organele sale interne, dar care este format din energie sub forma unei retele de firicele stralucitoare, albastrui. Acest corp nu este rezultatul existentei corpului fizic, ci invers, corpul fizic este rezultatul existentei corpului eteric. Celulele noastre vii cresc de-a lungul liniilor de energie a matricei eterice, ea existand deja in subtil inainte ca celulele sa apara si sa creasca.

corpul</b></u></a> eteric este primul strat energetic al corpului fizic” border=”0″ height=”350″ src=”https://secretele.com/wp-content/uploads/2014/11/corp-eteric-energetic-energie-ghid.jpg” title=”” width=”640″ /></p>
<p></p>
<p><a name=
2. Corpul Emotional
Al doilea corp subtil, aflat in continuarea corpului eteric este corpul emotional, asociat sentimentelor noastre. Structura sa este mai fluida decat cea a corpului eteric si spre deosebire de acesta nu este un duplicat al corpului fizic ci arata mai degraba ca nori colorati dintr-o substanta fina, aflata in continua miscare. Culorile sale variaza intre tente clare si stralucitoare si tente dense, intunecoase si opace, depinzand de claritatea sau confuzia care se manifesta in sentimentele noastre. Atunci cand ne clarificam sentimentele ele se limpezesc si se aranjeaza in functie de chakre in ordinea culorilor curcubeului, incepand cu rosu la chakra intaia, bazala, si pana la alb-violet la chakra a saptea, din crestetul capului.

PUBLICITATE

3. Corpul Mental
Al treilea corp se extinde dincolo de corpul emotional si este compus din substante si mai fine, care sunt

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2 3 4
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!