"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

In timp ce multi oameni nu realizeaza la ce poate conduce fumatul, este bine cunoscut faptul ca acest viciu nu ne poate aduce nimic pozitiv. In ultimele decenii Agentii de publicitate si Hollywood-ul s-au zbatut cu succes in a ne imprima in creierul nostru ideea de fumat, prin plasarea spoturilor publicitare in timpul filmelor sau diverselor emisiuni. Din fericire oamenii stiu acum adevarul cu privire la efectele negative pe care le are fumatul asupra sanatatii. Desigur, nu toti fumatorii doresc sa renunte, dar pentru cei care o fac, pot spune ca vor ramane surprinsi sa afle ce se intampla cand se lasa de fumat.

Ce se intampla cand renuntam la fumat?

la doar cateva zile dupa ce te lasi de fumat, corpul sufera transformari pozitive substantiale

Daca fumezi o tigara in timp ce citesti articolul, cred ca ar fi mai bine sa o stingi. Odata ce ai stins-o, nu-ti vei mai aprinde niciodata alta. Daca ai facut acest lucru chiar acum, corpul tau va trece prin schimbari uimitoare la doar 20 minute dupa ce ai terminat tigara.

Daca doresti sa renunti, dar nu te poti obisnui cu schimbarea, incearca sa memorezi ce se intampla in organism cand te lasi de fumat si asta ti-ar oferi acel ultim efort in procesul de renuntare la fumat. Efectele fumatului asupra sanatatii pot fi teribile, dar efectele renuntarii pot fi fenomenale! Aceasta rotire pozitiva care va dezvaluie beneficiile renuntarii, poate avea efect pozitiv asupra convingerilor dumneavoastra mai degraba decat dezvaluirea efectelor negative ale fumatului – Poate asta este de ceea ce aveti nevoie pentru a renunta la fumat!

PUBLICITATE

Mai jos poti citi multitudinea beneficiilor renuntarii la fumat si o cronologie a ceea ce se va intampla odata ce te-ai lasat de fumat. S-ar putea (sau nu) sa fi surprins de ceea ce vei citi. Astept cu interes parerile dumneavoastra :

In aproximativ 20 de minute de la renuntare, presiunea si pulsul vor scadea, iar temperatura corpului, a mainilor si a picioarelor tale vor creste.

Dupa aproximativ 8-12 ore, nivelul de monoxid de carbon din sange va scadea la normal si nivelul de oxigen din sange va creste la normal.

Dupa 24 de ore sansa dumneavoastra de a avea un atac de cord scade semnificativ.
<br

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
Citește restu articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!