"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

loading...

Unul dintre cele mai bine pastrate secrete din domeniul nutritional este aloe vera. De obicei recunoscut pentru efectele sale benefice asupra ulcerelor, hemoroizilor, arsurilor, ranilor si altor boli de piele, despre puterea sa bruta multi dintre noi nu stim prea multe. De exemplu noi nu stim ca aloe vera are puterea de a inversa anumite boli grave, boli care ucid un numar impresionant de persoane, asta numai intr-o zi. Cancerul si SIDA.

De ce nu stim? Asta pentru ca aceste afirmatii sunt suprimate!

Daca un supliment sau un produs nutritiv promoveaza orice fel de leac, OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) si alte agentii importante, le blocheaza imediat ascensiunea. Un exemplu inspaimantator a avut loc in Tampa, Florida, cu decenii in urma, cand un cuplu de oameni de stiinta ( Ivan Danhoff) au incercat sa doboare mafia medicala din domeniul cancerului.

planta de aloe are efecte vindecatoare uimitor de puternice

Asta s-a intamplat atunci cand clinica sa nutritionala a folosit extracte de aloe pentru tratarea pacientilor cu cancer terminal. Agentiile de sanatate au atacat imediat, tragand practic perfuziile din pacientii a caror stare s-a imbunatatit simtitor, prin ridicarea licentei clinicii. Multe luni mai tarziu, pacientul a murit.

Oamenii de stiinta mai sus amintiti, au facut totul din dorinta de a modifica sau izola anumite ingrediente din aloe vera pentru a crea un model medical acceptat si eficient, fara efecte secundare. Insa Marile Companii Farmaceutice si baietii destepti din industria cancerului nu au ingaduit asta, intrucat afacerile lor nu ar mai fi inflorit.

Cele mai multe sucuri cu aloe vera de la rafturile magazinelor, nu fac altceva decat sa fie indreptate catre vindecarea unor afectiuni minore, intrucat sunt prelucrate, incalzite si diluate. Acesta nu este cazul tuturor produselor din aloe vera. de aloe nu face mult dincolo de linistitor afectiuni minore mentionate anterior. Aceste sucuri sunt prelucrate, incalzite si diluate. Marea majoritate a produselor de pe piata sunt in acest mod, cu mici exceptii bineinteles.

Dovada clinica cea mai dramatica in ceea ce priveste utilizarea sucului crud de aloe vera pur vine de la cercetarile facute pe bolnavii de SIDA. Aproape toti cei care au fost pusi la un regim zilnic cu suc de aloe vera, in urma analizelor, numarul de celule T albe exorbitante au ajuns

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.