"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

 

Un ochi este foarte complex, frumos si interesant. Ochiul simbolizeaza claritate, focalizare si scop. Ochiul de care va simtiti atrasi din imaginea de mai jos releva de fapt personalitatea ta. Alege ochiul care iti place cel mai mult pentru a afla mai multe despre tine. Ce ochi te atrage? 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, sau 9?

 

Crezi ca alegerea ta rezoneaza cu tine? Asteptam pareri.

 

acest test psihologic indica lucruri interesante despre tipul tau de personalitate

 

In cazul in care esti atras de ochiul nr. 1, in adancul tau esti o persoana deschisa. Tu esti tipul de persoana care va primi aproape pe oricine in viata si inima ta. Tu crezi ca e mai bine sa-ti asumi un risc si sa te ranesti decat sa te inchizi in tine. Tu nu arati lumii temerile sau nesiguranta ta. Tu crezi ca problemele tale ar trebui sa fie tratate in particular. Incerci sa fii acolo pentru toata lumea, chiar daca suferi in interior. Ajutand pe altii este modul in care tu te vindeci.

 

Daca ai ales ochiul nr. 2, in adancul tau esti o persoana de constiinta. Tu esti tipul de persoana care e mereu in cautarea de a face o impresie buna si de a face ceea ce trebuie. Consideri ca actiunile tale fac o diferenta in vietile altor oameni, indiferent cat de mari sau mici sunt. Tu nu arati lumii cat de ingrijorat si suparat esti. Vezi o multime de nedreptati pe care le tii pentru tine. Te dedici cu totul pentru a fi cea mai buna persoana.

PUBLICITATE

 

Daca ai ales ochiul nr. 3, in adancul tau te simti ca o persoana torturata. Tu esti tipul de persoana care are un trecut foarte tumultuos , trecut care te afecteaza si astazi. Consideri ca nu poti ajuta pe nimeni si vezi viata ca pe o gluma cosmica bolnava. Incerci sa gasesti pacea ori de cate ori poti. Tu nu arati lumii gandurile tale cele mai intunecate. Induri foarte multe si pastrezi totul in tine. Esti un expert in a te reculege in momentul in care cazi.

 

Daca ai ales ochiul nr. 4, in adancul tau esti un filozof. Iti place sa alegi intelesul profund al lucrurilor. Esti atat de pierdut in gandurile tale ca

uneori, iti e greu sa iesi din ele. Tu nu arati lumii cat de sigur esti pe tine. Iti imaginezi lucruri si esti increzator ca se pot intampla. Vezi viata ca un puzzle si iti place sa te joci cu piesele din el pana cand le potrivesti. Poate nu intelegi sensul multor lucruri insa esti de acord cu ele.

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!