"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

loading...

Acest medicament este bogat in ingrediente active care ajuta organismul sa lupte impotriva bolilor grave. Este recomandat pentru persoanele cu imunitate slaba, dar poate fi consumat si de catre oamenii perfect sanatosi la fel de bine.

nucile, migdalele, mierea si scortisoara fortifica sistemul imunitar slabit

Ingrediente necesare:

250 de grame de migdale organice

250 de grame de nuci organice

250 de grame de susan organice

250 de grame de alune organice

350 de grame de tahini

1 kg de miere organica

1 kg de lamai organice

10 grame de scortisoara organica

30 ml de propolis

Metoda de preparare:

Reteta este destul de simpla.

Intr-un vas mai mare puneti mierea si tahini, peste care adaugati pe rand , migdalele, nucile, susanul, alunele, scortisoara si propolisul. Stoarceti apoi toate lamaile si puneti sucul peste restul ingredientelor. Amestecati foarte bine continutul pana cand se omogenizeaza. ( optional puteti pune sub blender intreg continutul pentru a se sfarama toate semintele – asta daca nu doriti bucati mai mari in preparat).

Preparatul poate fi pastrat in frigider destul de mult timp.

Acest medicament da rezultate foarte bune. Oamenii care sufera de cancer sau sunt in plin proces al chimioterapiei ar trebui sa ia in considerare dublarea dozei fata de persoanele sanatoase, dar care au un sistem imunitar scazut ( 4 linguri).

Iata modul de administrare :

Prima lingura – dis-de-dimineata, pe stomacul gol

A doua lingura – la 2 ore dupa micul dejun

A treia lingura – la 2 ore dupa masa de pranz

Ultima lingura ( cea de-a patra) – inainte de a merge la culcare

Dupa ce observati o imbunatatire a imunitatii, se reduce doza la jumatate (se ia un total de 4 lingurite pe zi), in scopul de a mentine sanatatea sistemului imunitar in viitor. Atentie : oamenii complet sanatosi pot consuma o doza redusa cu scopul de a-si mentine imunitatea ( 1-2 lingurite pe zi, una dimineata iar cea de-a doua seara inainte de culcare).

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.