"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Incearca sa te cunosti mai bine! Psihanalizeaza-te cu acest test distractiv. Nu trisa! Sper sa va placa! Este destul de interesant!

Trebuie sa ai un pix si o hartie la indemana inainte de a citi mai departe. De indata ce ai citit o intrebare, scrie imediat raspunsul. Asigura-te ca ai notat toate raspunsurile inainte de a trece la interpretarea lor……….NU TRISA!!!

Cititi urmatoarele intrebari, imaginandu-va scenele in mintea voastra si scrieti primul lucru care va vine in minte dupa ce ai citit intrebarea. Nu te gandi excesiv la intrebari…..nu mai este relevant…!!!

PUBLICITATE

testele psihologice sunt un mijloc foarte bun de autocunoastere

1. Mergeti printr-o padure deasa. Nu sunteti singuri. Impreuna cu cine sunteti?

2. Plimbandu-va prin padurea deasa vedeti un animal. Ce animal este?

3. Ce interactiune are loc intre tine si animal?

4. Mergi mai adanc in padure, pana cand gasesti o poienita unde vezi casa visurilor tale. Descrieti dimensiunea acesteia!

5. Casa de vis este inconjurata de un gard?

6. Intri in casa. Mergi in zona de luat masa si vezi masa din sufragerie. Descrie ceea ce vezi pe si in jurul mesei.

7. Iesi din casa pe usa din spate. In spatele casei este o gradina superba iar pe jos plin de verdeata. Pe jos , in verdeata este o ceasca. Din ce material este facuta ceasca?

8. Te apropii de ceasca, ce faci cu ea?

9. Mergi la marginea proprietatii si observi ca esti pe marginea unui bazin de apa. Ce tip de bazin este?

10. Cum vei trece de acesta?

Final.

Ceea ce tocmai ati facut este un test de psihologie relationala. Raspunsurile date la intrebari s-au dovedit a avea o relevanta pentru valori si idealuri pe care le detii in viata personala.

Analiza raspunsurilor :

1. Persoana cu care tu mergi prin padure este cea mai importanta persoana din viata ta.

2. Marimea animalului este reprezentativa pentru perceptia ta asupra dimensiunilor problemelor tale.

3. Severitatea interactiunii pe care o ai cu animalul este reprezentativa pentru modul in care te descurci cu problemele tale. (pasiv / agresiv)

4. Dimensiunea casei de vis reprezinta dimensiunea ambitiei in rezolvarea problemelor.

5. Casa fara gard indica o personalitate deschisa. Oamenii sunt bineveniti in orice moment. Prezenta unui gard indica o personalitate inchisa. Ai prefera ca oamenii sa nu vina neanuntati.

6. In cazul in care raspunsul nu include alimente, oameni sau flori, atunci esti in general nefericit.

7. Durabilitatea materialului din care este facuta ceasca este reprezentativa pentru durabilitatea relatiei tale cu persoana numita la intrebarea numarul 1.

8. Ceea ce faci cu ceasca reprezinta atitudinea ta fata de persoana de la intrebarea numarul 1.

9. Marimea bazinului de apa este reprezentativa pentru dimensiunea dorintei sexuale.

10. Daca intri in apa si inoti ca sa o strabati inseamna ca te vei uda ceea ce reprezinta importanta relatiei vietii sexuale, adica transpiri pentru a o avea. Daca ai ales alta varianta, importanta vietii sexuale este destul de mica.


Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE