"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Evolutia ta spirituala este desfintarea naturala a corporalitatii, pentru a estompa granitele dintre materia fizica si energia spirituala. Mai bine zis, trebuie sa realizezi ca nu exista diviziuni in primul rand. Lumea ta fizica (inclusiv corpul tau) este rezultatul energiei spirituale (sufletul tau), solidificarea portiunilor sale intr-o experienta fizica. Totalitatea a ceea ce sunteti depaseste parametrii sinelui vostru fizic. Pe masura ce te vei baza cat mai putin pe cele cinci simturi, acest lucru devine foarte evident pentru tine. Daca te uiti la lume prin “ochii fizici” totul va aparea solid si static. Cu toate acestea, daca te uiti la lume (inclusiv tu) prin “ochii spirituali” (sufletul tau), vei simti ca exista mai mult pentru tine decat ceea ce vezi in fiecare zi in oglinda. Viata ta va avea o noua experienta.

Pentru a creste capacitatea ta de a vedea prin ochii tai spirituali, puteti incepe printr-un simplu exercitiu. Incepeti intr-un loc relaxant cum ar fi un parc sau gradina ta. Relaxati-va in parc, faceti cateva respiratii simple, iar in timp ce va uitati in jur spuneti-va voua; chiar acum creatia divina imi foloseste ochii pentru a-si vedea creatia. Acest exercitiu te ajuta sa iesi din propriul drum si sa ajustezi natura ta divina. O alta practica este de a “ramifica” realitatea folosind imaginatia ta. De exemplu, daca va uitati la un copac, imaginati-va ca acel copac se indoaie, se rasuceste si se intinde, sau imaginati-va ca dispare si reapare. Daca stati la o masa spunei mintii ca tu poti sa iti treci mana prin masa. Daca va veti “juca” cu realitatea fizica in acest fel, va veti intari sentimentul care va face capabili sa va schimbati si sa schimbati realitatea. Prin urmare, creste gradul de incredere pentru a putea face schimbari in viata ta si sa te reconectezi la puterea ta spirituala.

dezvoltarea si canalizarea puterii spirituale te poate ajuta sa depasesti orice obstacol

Asa ca, daca nu sunteti multumiti de masina pe care o aveti, imaginati-va inlocuirea masinii si trecerea la o masina noua. Sau, daca nu sunteti multumiti cu job-ul pe care il aveti, remodelati realitatea fizica catre un nou sau mai bun job. Sau, imaginati-va deplasarea corpului intr-o stare mai buna de sanatate si de vindecare. Vedeti-va din pozitia puterii personale si sa stiti ca puteti face modificari.

Trebuie

PUBLICITATE

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!