"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

5 × five =

10 + thirteen =

Evolutia ta spirituala este desfintarea naturala a corporalitatii, pentru a estompa granitele dintre materia fizica si energia spirituala. Mai bine zis, trebuie sa realizezi ca nu exista diviziuni in primul rand. Lumea ta fizica (inclusiv corpul tau) este rezultatul energiei spirituale (sufletul tau), solidificarea portiunilor sale intr-o experienta fizica. Totalitatea a ceea ce sunteti depaseste parametrii sinelui vostru fizic. Pe masura ce te vei baza cat mai putin pe cele cinci simturi, acest lucru devine foarte evident pentru tine. Daca te uiti la lume prin “ochii fizici” totul va aparea solid si static. Cu toate acestea, daca te uiti la lume (inclusiv tu) prin “ochii spirituali” (sufletul tau), vei simti ca exista mai mult pentru tine decat ceea ce vezi in fiecare zi in oglinda. Viata ta va avea o noua experienta.

loading...

Pentru a creste capacitatea ta de a vedea prin ochii tai spirituali, puteti incepe printr-un simplu exercitiu. Incepeti intr-un loc relaxant cum ar fi un parc sau gradina ta. Relaxati-va in parc, faceti cateva respiratii simple, iar in timp ce va uitati in jur spuneti-va voua; chiar acum creatia divina imi foloseste ochii pentru a-si vedea creatia. Acest exercitiu te ajuta sa iesi din propriul drum si sa ajustezi natura ta divina. O alta practica este de a “ramifica” realitatea folosind imaginatia ta. De exemplu, daca va uitati la un copac, imaginati-va ca acel copac se indoaie, se rasuceste si se intinde, sau imaginati-va ca dispare si reapare. Daca stati la o masa spunei mintii ca tu poti sa iti treci mana prin masa. Daca va veti “juca” cu realitatea fizica in acest fel, va veti intari sentimentul care va face capabili sa va schimbati si sa schimbati realitatea. Prin urmare, creste gradul de incredere pentru a putea face schimbari in viata ta si sa te reconectezi la puterea ta spirituala.

dezvoltarea si canalizarea puterii spirituale te poate ajuta sa depasesti orice obstacol

 

Asa ca, daca nu sunteti multumiti de masina pe care o aveti, imaginati-va inlocuirea masinii si trecerea la o masina noua. Sau, daca nu sunteti multumiti cu job-ul pe care il aveti, remodelati realitatea fizica catre un nou sau mai bun job. Sau, imaginati-va deplasarea corpului intr-o stare mai buna de sanatate si de vindecare. Vedeti-va din pozitia puterii personale si sa stiti ca puteti face modificari.

Trebuie sa va jucati cu imaginatia voastra si sa permiteti energiei spirituale sa activeze fortele care functioneaza pentru remodelarea materiei fizice. Pentru a utiliza puterea ta trebuie sa fi constient ca ai aceasta putere. Tu nu poti si nici nu o sa folosesti ceva daca tu nu sti ca ai aceasta putere. Aceste exercitii mentale te pot ajuta sa accesezi nu numai puterea, ci si stabilirea intentiei de a face schimbari in viata ta.

Daca realitatea voastra fizica se inmoaie, se va inmuia in aceeasi masura durerea si suferinta voastra. Cu cat este mai puternica aceasta realitate, la fel de puternica se va simti si suferinta ta. De exemplu, multi oameni se lupta cu trecutul lor si totusi trecutul in sine nu este real. Este doar o energie exprimandu-se in calitate de memorie. Nu puteti sa apucati in mana un eveniment din trecut si sa il puneti pe o masa. Trecutul nu mai este solid. In prezent, exista numai forma solida si nimic altceva. Dar, asa cum ne-am uita la trecut prin mintea fizica, inconstient vom da o continuare realismului. Cu toate acestea, atunci cand ne uitam in trecutul nostru prin ochii nostri spirituali, vom trata trecutul doar ca o experienta si nimic mai mult. Trecutul incepe sa isi piarda soliditatea, permanenta, realismul si structura. Trecutul incepe sa se subtieze in timp, permitandu-va sa il lasati sa mearga pentru totdeauna. Acest lucru este o constientizare a propriei constiinte.

Dupa ce lumea fizica se inmoaie, veti incepe sa simtiti energia creatiei care este in voi. Adevarata ta natura este duhul si esti o extensie si o expresie a ceea ce creaza toate lucrurile in univers. Lumea fizica pe care o vedeti si o experimentati este o forma manifestata de energia divina. Chiar daca lumea fizica se arata si se simte ca ceva real (intr-o anumita masura, este adevarat ca “experienta” este reala) cu toate acestea, ea nu este adevarul din spatele scenei. Nu este mai mult decat a asculta o voce la radio gandindu-va ca exista o persoana in interiorul radioului. Persoana reala sta intr-o camera de radio la km distanta de locul unde te afli tu. Vocea de la radio este doar o reprezentare (un ecou) a vocii reale, a persoanei. Realitatea voastra fizica este doar un ecou (o reflectare) a gandurilor voastre.

De cele mai multe ori, o mare parte a atentiei noastre este indreptata pe sinle nostru fizic si pe lumea fizica. Iar, foarte putin (sau deloc) este pentru sufletul nostru. Si, totusi, atunci cand atentia este pentru natura voastra divina, viata devine sacara si vesnica. Sufletul tau experimenteaza foarte diferit fata de corpul fizic. Te simti cu inima franta, iar sufletul tau simte iubire. Tu simti teama si sufletul tau simte putere. Te simti ingrijorat si sufletul tau simte gratie. Te simti pierdut si sufletul tau are deja o harta.

Asa ca, aminteste-ti urmatorul text: Pot sa-mi schimb viata. Eu sunt una cu energia divina a creatiei. Sunt conectat in mod constant la intelepciune, putere, iubire si la puterea acestei energii divine. Si sunt in stare sa folosesc acea putere pentru a crea realitatea mea si a-mi realiza dorintele.

Despre Autor:

Maya este autoare pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.