"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Cum ar fi sa va incepeti ziua cu un pahar mare de apa calduta cu lamaie? Va spun eu – In acest fel veti face minuni corpului dumneavoastra. Nu va trebuie decat o cana de apa calduta peste care trebuie sa stoarceti o jumatate de lamaie. Exista mai multe avantaje cheie ale acestei proceduri, avantaje ce sunt prezentate mai jos :

apa calda cu lamaie are proprietati deosebit de sanatoase

Ajuta la digestie

Datorita apei calde tractul digestiv va fi protejat si datorita lamaii ficatul va fi stimulat si purificat. Aceasta bautura contribuie la accelerarea digestiei ceea ce nu va poate aduce decat beneficii.

Sistemul imunitar

Lamaia este bogata in vitamina C care va poate ajuta la absorbtia fierului in organism, unul dintre cele mai importante aspecte in ceea ce priveste stimularea sistemului imunitar.

Balanta pH-ului

Daca exista un dezechilibru cronic al pH-ului in corp, aceasta bautura va rezolva aceasta problema, cel mai important aspect, de care trebuie tinut cont, fiind consumul amestecului pe stomacul gol.

Detoxifiere

Lamaia ajuta la eliminarea substantelor nocive din organism si este un diuretic natural, ceea ce inseamna ca va ajuta la evacuarea unei cantitati mai mari de lichid din organism, deci mai multe toxine. In plus, acidul citric continut ajuta la crearea enzimelor atat de necesare ficatului.

PUBLICITATE

Ofera energie

Combinatia de apa si lamaie ajuta la improspatarea sangelui. Acest lucru te va face sa te simti mult mai bine, iar sarcinile de zi cu zi vor trece destul de usor pe langa tine.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...