"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Daca Chakrele reprezinta fluxul de energie din interiorul corpului, atunci trebuie sa existe un sistem de flux de energie si in afara corpului. Acesta functioneaza in acelasi flux, dar in loc de un vortex intern, se manifesta ca o unda externa. Aceasta este de fapt Aura, Aura ta.

Ce este Aura? Aceasta este o alta parte a corpului dumneavoastra, o energie, la fel ca si Chakrele voastre. Merkaba este descrierea ce cuprinde atat Chakrele cat si Aura combinate. Straturile voastre aurice sunt in ton cu fiecare din chakrele voastre, ele radiaza emotie si energie pe care o simtiti in fiecare moment. Gandurile si emotiile sunt resimtite imediat, ele vibrand atat in exterior cat si in interior simultan. Ele oglindesc reciproc, ca in cazul unor reflectii perfecte.

Fiecare vibratie, (adica fiecare sentiment, gand, emotie, sau orice altceva) nu este ceva care este atasat la tine, ci mai degraba ceva ce se re-creeaza si se confrunta in fiecare moment. Acest lucru inseamna ca fiecare moment, reprezinta recrearea acelorasi sentimente. Dupa cum stie toata lumea, sentimentele nu sunt fixe, astfel, puteti schimba aceste vibratii daca doriti acest lucru.

aura astrala poate fi observata prin diferite trucuri si metode

Aura poate fi, de asemenea, vazuta! Cu doar un pic de practica, si un truc destul de simplu, puteti observa Aura din jurul corpului si organelor altora, si sa incepeti sa schimbati intelegerea modului in care functioneaza emotia, energia si campul energetic.

Cautati dincolo de taramul fizic regulat si va trebui sa vedeti si interpretarea aurei in cel mai scurt timp. Nu numai asta, dar veti incepe sa experimentati ceea ce noi numim “salt sinaptic”, atunci cand punctele de date mintale ne conecteaza unii de altii si vom incepe sa intelegem si sa vedem lucrurile intr-un mod mult mai clar decat am vazut anterior.

Despre Autor:

Maya este autoare pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.