"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Dimineata devreme, dupa ce te ridici din pat, bea 1,50 litri de apa (aproximativ 5-6 pahare). Poti sa te speli pe fata ulterior. Acesta procedura era utilizata in trecut de Indienii Antici, procedura pe care ei o numeau terapie ca “USHA PAANA Chikitsa”.

Mare atentie – aici este cheia acestei terapii – inainte cu o ora de a consuma cei 1.5 litri de apa, precum si dupa o ora de la efectuarea terapiei, NU trebuie sa consumi absolut nimic, nici alte lichide, nici hrana solida, asta pentru a avea cele mai bune rezultate.

Un alt element foarte important pe care trebuie sa-l urmezi cu strictete este ca noaptea precedenta sa nu consumi alcool.

terapia indiana cu apa curata sangele, energizeaza si vindeca organismul

Crezi ca este posibil sa se bei 1,50 litri de apa asa de dimineata pe stomacul gol? Acesta este un mare semn de intrebare la inceputul terapiei. O sa ti se para destul de dificil primele zile, insa dupa ce te vei obisnui, acest lucru va fi ceva normal.

Iata o modalitate prin care iti poti usura inceperea terapiei – Incepi cu 2 pahare baute unul dupa altul, dupa care trebuie sa faci o pauza de 3-4 minute continuand cu urmatoarele doua. Ultimele 2 pahare le bei la diferenta de 4-5 minute. Stiu, este greu insa acesta metoda iti va usura efectuarea terapiei.

In primele saptamani vei urina destul de des, insa dupa ceva timp te vei obisnui si totul va reintra in normal.

Aceasta terapie cu apa este eficienta in tratarea durerilor de cap, bolilor de inima, artritei, epilepsiei, astmului, tuberculozei, meningitei, bolilor de rinichi, hemoroizilor (usurarea intestinelor), bolilor de ochi, durerilor menstruale si nu in ultimul rand este extrem de benefica in prevenirea si tratarea cancerului.

NOTA:

Se recomanda ca persoanele ce sufera de artrita sau reumatism sa practice aceasta terapie de trei ori pe zi, adica dimineata, la pranz si seara timp de o saptamana si de doua ori pe zi ulterior, pana cand boala dispare.

Ce se intampla in organism dupa ce bei apa pe stomacul gol?

Consumul a 1,5 litri de apa nu face altceva decat sa purifice corpul.

Acesta procedura practic activeaza colonul si ajuta organismul sa formeze sange proaspat, cunoscuta in termeni medicali ca „Haematopaises”.

Pliurile mucoasei de colon si a intestinelor sunt activate prin aceasta metoda, ceea ce este un fapt de necontestat, la fel ca teoria ca noul sange proaspat este produs de catre mucoasa. In cazul in care colonul este curatat, atunci substantele nutritive ale alimentelor consumate pe parcursul zilei, vor fi absorbite mult mai bine ceea ce va conduce la productia de sange proaspat, extrem de bine oxigenat.

Sangele proaspat oxigenat este foarte important in vindecarea multor boli, printre care si cancerul, tocmai acesta fiind motivul pentru care aceasta terapie ar trebui sa fie urmata de orice persoana.


Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.