"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Paduchii din cap, acele mici insecte parazite care prolifereaza in parul uman si se hranesc cu cantitati extrem de mici de sange trase de pe scalp, se pot elimina destul de usor printr-o metoda extrem de simpla. Cat de dezgustator ar putea parea, paduchii sunt o problema foarte frecventa, mai ales in randul copiilor la 3 la 12 ani, acestia fiind intalniti mai frecvent la fete decat la baieti.

Paduchii nu sunt periculosi si nu raspandesc boli, insa o persoana care are deja paduchi, este extrem de usor sa-i transmita si altei persoane. Muscaturile lor pot provoca mancarimi si inflamatii la nivelul scalpului, iar scarpinarea persistenta poate duce la iritarea pielii si chiar la infectii in zonele afectate. Cel mai important lucru de facut este tratamentul pe cat de repede posibil, deoarece se poate raspandi cu usurinta si pot acapara foarte multi oameni.

paduchii se transmit foarte usor de la o persoana la alta

Simptome:

Senzatia de mancarime a scalpului ( capului )

Senzatie ca exista ceva ce merge pe jos prin capul tau

Formatiuni destul de mici in par (oua) ce se regasec mai ales cand parul este expus la soare.

Paduchii prefera zonele mai calde ale capului si se stabilesc de obicei aproape de gat.

Unul dintre tratamentele cele mai simple si eficiente este prin simpla utilizare a balsmaului de par. Esti surprins? Acesta metoda te poate ajuta la combaterea si eliminarea paduchilor in mod cat mai natural , fara a mai utiliza alte medicamente sau substante care contin insecticide sau pesticide. Tratamentul este foarte simplu, trebuie doar sa va spalati parul in mod obisnuit si dupa, sa aplicati o cantitate generoasa de balsam de par.

Instructiuni:

Ia un piepten si un litru de balsam, balsamul de par trebuie raspandit uniform pe tot parul si scalpul, apoi nu faci altceva decat sa incepi sa treci cu pieptenul prin par! Pieptanare este recomandata de 4-5 ori in fiecare parte a scalpului si parului parului.

PUBLICITATE

Credeti-ma – Aceasta metoda chiar functioneaza!

Nu mai cumparati alte tratamente, nu are rost, de ce sa va irositi banii si sanatatea pana la urma prin aplicarea chimicalelor pe capul vostru?

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE