"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Preparatul pe care urmeaza sa ti-l prezint nu te va ajuta doar sa ai un par stralucitor si o piele mai sanatoasa, ci iti va aduce mult mai multe beneficii asupra sanatatii decat iti poti imagina.

Aceasta reteta si-a castigat popularitatea in intreaga lume, in fiecare zi ce a trecut. Este extrem de simplu! Pentru a pregati aceasta reteta ai nevoie doar de apa si orez.

Metoda de preparare:

Poate ca ati auzit ca apa de orez este apa care “spala” orezul insa acest lucru nu este nici pe departe adevarat.

PUBLICITATE

Daca utilizati apa cu care ati spalat orezul nu veti castiga nici macar un sfert din beneficiile pentru sanatate pe care le veti obtine daca utilizati “adevarata” apa de orez. Adevarata apa de orez rezulta din fierberea orezului in ea. Ai nevoie de fapt de apa in care orezul a eliberat ingredientele sale utile. Puteti fie sa beti apa in timp ce aceasta este calda sau sa o utilizati pentru a spala parul sau fata atunci cand este rece.

apa in care inmoi sau fierbi orezul este foarte buna pentru sanatate

Beneficiile Apei de Orez asupra sanatatii :

Ofera energie
/>

Regleaza temperatura corpului

Previne aparitia cancerului

Vindeca si previne constipatia

Previne gastroenteritaFace pielea mai moaleFace parul mai sanatos si mai stralucitorAjuta la inchiderea porilor pielii dupa efectuarea tratamentelor cosmetice

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!