"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

loading...

Perseverenta si rabdarea sunt factorii cheie in tratarea punctelor negre. Pana in momentul acesta, cu siguranta nu ai gasit un leac peste noapte pentru a indeparta punctele negre de pe fata. Iata mai jos, una dintre cele mai sigure si reale metode de rezolvare a acestei probleme care te va ajuta sa le elimini si sa te asiguri ca nu isi vor mai face aparitia in viitor.

Folosirea diverselor dipozitive de stoarcere a lor sau metoda de inlaturare prin stoarcere cu degetele sau aspiratia sunt unele dintre cele mai frecvente metode utilizate pentru eliminarea lor, insa aceste metode nu fac altceva decat sa lase cicatrice si pe langa acestea, in foarte scurt timp, punctele negre pot sa apara din nou. Pe langa reaparitie, mai riscati ca prin acest procedeu sa epuizati pielea de uleiurile naturale si sa accelerati procesul de imbatranire a pielii.

punctele negre pot fi eliminate prin tratamente si masti faciale naturale

In afara de aceste metode, mai exista in comert diverse produse chimice care, conform celor mentionate pe ambalaj, te vor ajuta sa elimini de pe fata aceste puncte inestetice. Ceea ce vreau sa va sugerez este sa nu utilizati aceste produse intrucat nu vor avea efect, ba mai mult, pe langa banii cheltuiti, va veti alege si cu 0 efecte si cu unele iritatii de care veti scapa greu.

Va prezint mai jos o metoda naturala si revolutionara de eliminare a punctelor negre de pe fata , metoda testata de mine si nu numai. Va garantez ca in urma efectuarii aceste proceduri, veti ramane cu un ten de invidiat si cu o sanatate a pielii perfecta.

Masca din Albus de Ou si Lamaie

Sucul de lamaie este cel mai puternic ajutor atunci cand vine vorba de eliminarea bacteriilor. Acesta poate indeparta punctele negre, prin efectul de strangere pe care il are asupra pielii. Albusul de ou, de asemenea, elimina ceea ce a mai ramas in urma sucului de lamaie si va mentine porii pielii cat mai mici, pentru a elimina posibilitatea infectarii cu alte bacterii.

Albusurile de ou pot ajuta, de asemenea, la eliminarea unor eruptii mai vechi. Asigurati-va ca aplicati

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.