"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

two × 5 =

3 + fourteen =

lasa sa stea 2 saptamani. Dupa trecerea celor 14 zile se poate aplica urmand procedura de mai sus.

loading...

8. Papaia

Anumite enzime si acizi prezente in papaia pot ajuta la exfolierea pielii si la reducerea petelor de varsta, petelor maro, acneei precum si a altor probleme ale pielii. Acesta planta va oferi pielii un aspect mai curat si mai luminos.

Frecati locul afectat de pete cu papaia ras, lasati 20 de minute sa actioneze, apoi spalati locul cu apa calda.Repetati aceasta procedura de doua ori pe zi pana cand vedeti o imbunatatire.

Nota: Dupa cum unii oameni pot fi alergici la papaia, este recomandabil sa se faca un test inainte de a utiliza acest remediu.

9. Iaurt

Datorita proprietatilor sale de albire usoara, folosirea iaurtului este un mod sigur si usor de a mentine pielea stralucitoare si luminata.

Puneti putin iaurt simplu direct pe pete. Lasati sa actioneze aproximativ 30 de minute inainte de clatire cu apa rece. Pentru rezultate mai rapide, se aplica iaurt pe zona afectata, inainte de a merge la culcare si lasati-l pe peste noapte ( fara probleme ). Urmati aceasta procedura pana cand veti observa o imbunatatire.

10. Suc de ceapa

O alta modalitate usoara de a scapa de petele de varsta este de a aplica rondele de ceapa pe zona afectata. Este un acid natural ce are proprietati de albire si va ajuta la estomparea petelor maro de pe piele. In plus fata de ceapa, puteti incerca, de asemenea, si un suc de usturoi.

Pur si simplu feliati ceapa si frecati zona afectata de doua sau de trei ori pe zi.

O alta optiune este de a amesteca o lingura de suc de ceapa cu doua linguri de miere. Amestecul se aplica ci un tifon pe zonele afectate. Amestecul trebuie lasat pe piele aproximativ 15 minute, dupa care se poate clati cu apa rece, pana cand mirosul dispare. Faceti acest lucru o data sau de doua ori pe zi.

Va trebui sa aveti rabdare atunci cand utilizati acest remediu. Petele maro nu va disparea intr-o saptamana sau doua, asa ca trebuie sa urmati aceasta cale de atac pentru mai multe saptamani pentru a observa rezultate pozitive.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3 4 5

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.