"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

14 − four =

three + sixteen =

Realitatea din dimensiunea a 5-a devine o frecventa la care umanitatea creste in fiecare zi. Obiectivele noastre turistice, mirosurile, gusturile se tot schimba pe masura ce ne ridicam vibratia pentru a se potrivi cu a 5-a dimensiune. Starile sporite de constientizare, compasiunea si toate cunostintele noastre incep sa infloreasca. Cand sistemele noastre senzoriale se aliniaza la frecvente mai mari, ne vom castiga gradul de constientizare a multidudinii de dimensiuni. Pentru a fi legati de dimensiunea a 5-a, ni se va permite abilitatea de la egal la egal in acea dimensiune. Asta nu inseamna ca tu vei trai in acea dimensiune; doar gandurile tale cred ca tu “traiesti” in acea dimensiune. Sa luam o scurta descriere pentru a putea intelege cum sa ajungem in a 5-a dimensiune.

loading...

Dimensionarea Luminii

Daca lumea ar fi o holograma 3D sau o iluzie, noi nu suntem cu adevarat angajati in aceasta lume dimensionala, ci mai degraba suntem suprapusi in aceasta lume ca o umbra. Daca luam fiecare dimensiune ca o umbra, ce se intampla atunci cand lumina va straluci peste noi? Stiinta spune ca lumina exista in doua stari simultan: undele electromagnetice si fluxurile liniare de particule numite fotoni. Lumina nu este nimic mai mult decat o frecventa electromagnetica (dimensiune), care interactioneaza temporar cu o alta dimensiune si este motivul prin care poate avea simultan doua stari. De fapt lumina poate exista in acelasi timp in toate dimensiunile; Cu toate acestea, acest lucru nu poate fi inca dovedit. Ceea ce experimentam ca si lumina este rezultatul acestor stari energetice. La fel ca toate cele trei dimensiuni existente in acelasi punct in spatiu, se creeaza mai multe dimensiuni ale luminii. Ca si experienta umana, lumina pe care o cunoastem nu este nimic mai mult decat o difractiune a acestei compozitii. Iluminarea noastra in aceasta privinta este doar un bob de nisip din galxie. Ce se intampla atunci cand sistemul nostru de convingeri este lovit atat de tare incat sparge bobul de nisip si rearanjeaza structura atomica?

exista dimensiuni pe care cu greu le putem intelege prin gandire rationala

 

Dualitatea

Calatoria sufletului nostru este perceputa de o constructie a trei dimensiuni si este limitata de intuneric si lumina. In partea galaxiei in care sunteti exista dualitate. Chiar si natura fiintei tale este in dualitate. Tu existi , dar nu existi. Sufletul tau exista dar nu se poate vedea. Centrul acestei galaxi pe care voi o numiti soarele central, este o stea binara care este compusa din doua parti. Exista cateva legi fundamentale care definesc realitatea voastra si acest lucru numai in primele trei dimensiuni. Ajungand la dimensiuni mai mari, nu toate legile fizicii se aplica.

Primele Sase Dimensiuni

Fiecare dimensiune exista pentru un motiv diferit si nu sunt doua la fel. Este speculat ca exista un numar infinit de dimensiuni intr-un vid numit spatiu. Acestea au propriile reguli si sunt super-autostrazi pentru energie, in timp ce altele sunt construite pentru a avea o experienta. Oricare ar fi motivul dimensiunii, este dincolo de perceperea noastra de intelegere. Va voi descrie si analiza primele cinci dimensiuni care exista in aceasta holograma.

In Dimensiunea zero sau nula exista o gatuire a energiei. Aceasta este doar un punct in spatiu fara nici o masa. Ea exista mai mult pentru a fi un marker pentru urmatoarele dimensiuni. Fara dimensiunea zero nu poate exista nici o holograma. In numerologie, numarul 0 este un suport de spatiu.

Prima dimensiune este destul de liniara in design, deoarece nu exista nici o alta dimensiune de cea nula. In cazul in care dimensiunea zero este un punct in spatiu, prima dimensiune este un plan la fel de mare ca acel punct. Acest plan va ramane in aceeasi linearitate cu perceptia ta, indiferent cat de mult incerci tu sa intelegi din ea, deoarece ea nu poate arata mai mult. Acesta nu poate fi mai mult decat un singur plan pentru ca este ceea ce este. In numerologie 1 este un nou inceput.

Acum incepe sa devina interesant pentru noi si un plus fata de dimensiuni. Noua dimensiune, cea de a doua dimensiune care adauga o latime pe planul singular al primei dimensiuni. In cele din urma aceasta ofera posibilitatea de a crea adancimea si substanta concreta a modului in care percepem. Cu primele doua dimensiuni (plus dimensiunea nula), vom vedea a doua dimensiune ca pe ceva similar cu un panou de hartie. Cand ne uitam la o bucata de hartie dintr-o parte, devine solida si arata ca o linie. Cand hartia este oglindita pe suprafata sa de scris, o sa vedem o zona mare, dar nu si conceptul dincolo de lungime si latime. Numai in a 3-a dimensiune putem realiza abundenta celor trei. In numerologie 2 este dualitatea umanitatii vs divinitate.

A treia dimensiune este una care da inaltimea lungimii si latimii, fiind ultimul pas necesar pentru a creea o zona care poate avea masa (va avea masa numai daca se poate). Acceptam a treia dimensiune ca ceva care este. Am venit pe pamant cu o perceptie completa pentru a avea primele 3 dimensiuni activate si deschise. Cea de a treia devine un gand solidificat. A 3-a dimensiune face ca totul sa fie mai solidificat si vibratie mai scazuta. Cu cat vivratia este mai scazuta, cu atat mai mult gandurile noastre percep aceasta structura solida. Toate aceste vibratii mai mici ajuta la formarea dualismului din forma umana. Daca te uiti la lumina, aceasta este o frecventa care vibreaza atat de puternic incat ea nu are nici o structura, dar exista.

Cele trei dimensiuni ne ofera o experienta pe pamant fara a relationa cu spiritul care vine in urmatoarele doua dimensiuni. In numerologie 3 este un numar catalizator.

Este greu pentru noi sa intelegem schimbarea cuantica, care are loc in a patra dimensiune fiind considerata un loc de transferare a energiei. Ea permite sa existe mai multe dualitati asa ca daca ne uitam din a treia dimensiune nu are nici un sens. A patra dimensiune are obiectiv sa creeze spatiu pentru urmatoarele sapte dimensiuni. Ea ancoreaza toate energiile de pe planeta si stabileste conditiile de existenta ale omului. A patra dimensiune ne pregateste pentru a lucra cu dimensiuni mai mari si ne permite sa fim pe aceasta planeta., indiferent de energia pe care dorim sa o utilizam. Este considerata o dimensiune pod. De la inceput am mentionat ca multe dintre dimensiuni sunt pentru a transfera energia, iar aceasta dimensiune face numai acest lucru. A patra dimensiune este un mediu de comunicare cu frecventele inalte ale luminii. Aceasta permite comunicarea cu planeta pamant, spirite si orice alta fiinta de lumina ca maestrii inalti.

Amintiti-va ca maestrii inaltati au impartasit a treia dimensiune pana cand ei s-au inaltat la o dimensiune mai mare, ei se afla in a treia dimensiune dar vibreaza la o dimensiune mai mare, astfel ca nu ii putem vedea ci numai sa ii simtim. Vazul este senzorul celei de a 3-a dimensiune. Cei care spun ca vad dimensiuni mai mari, fac acest lucru prin glanda pineala si chakre. Sistemul de chakre se intinde peste 15 metrii si are 144 de niveluri. Ia frecvente care sunt pentru dimensiuni mai mari si le muta jos, astfel incat sa le putem percepe prin glanda pineala si daca ADN-ul a fost ridicat.

A parta dimensiune este taramul si podul pentru dimensiuni mai mari. Acest pod ne permite directionarea energiei din dimensiunea a 7-a-12-a. In numerologie 4 este energia planetei pamant, lumea fizica si lucrurilor bazate pe structura.

A 5-a dimensiune schimba complet atributiile planetei pamant si umanitatii. Cand aceasta este completa, va mai fi nevoie de putina invatare ca sa ajungem complet treziti si sa ne amintim tot ce am facut. Ne simtim si suntem o parte din Akasha, astfel incat lectile 3D nu se aplica. Cu stapanirea de sine, vine intelepciunea si cunostintele necesare pentru a aplica manifestarea intr-un mod plin de iubire. Holograma de dimensiuni mai mici nu are nici o tragere. Absolvind in a 5-a dimensiune, devenim una cu energia. In numerologie numarul 5 este schimbarea.

Evolutia prin Frecventa

Cand ne ridicam vibratia, ii vom spune spiritului ca am evoluat si suntem pregatiti sa primim mai multa lumina. Cand lucram in primele trei dimensiuni, putem trimite numai informatii catre spirit si nu primim inapoi – acesta este modul in care fuctioneaza voalul si a fost realizat prin magnetism si intentie. Lumina ta a fost utilizata in crearea acestui voal. Tu si miliarde de fiinte ati venit impreuna si ati creat acest camp magnetic si dinamica necesara pentru a impartasi Gaia. Ai decis sa iti pastrezi ADN-ul tau in doua stari separate. Este usor de a lua ADN-ul si sa separi cele 12 straturi atunci cand folosesti magnetismul si intentia. Partea cea mai grea este sa intelegi ca exista 12 straturi.

Dimensiunile, lumina, planetele, totul este aici pentru a ne ajuta sa avem aceasta experienta. Nu avem nevoie sa etichetam toate punctele caracteristice sau sa incercam sa formam totul – noi nu putem cand venim dintr-o perspectiva 3D. Ce putem face este sa lucram la lectii si sa venim dintr-un loc plin de iubire si compasiune. Viata si dimensiunile asa cum le intelegem sunt o oglinda pentru experienta noastra personala. Nu exista doua amprente digitale, dimensiuni sau experiente la fel. Bucurati-va de plimbare stiind ca sunt multe parti din voi sunt in mai multe dimensiuni si fac acelasi lucru.

 

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.