"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Realitatea din dimensiunea a 5-a devine o frecventa la care umanitatea creste in fiecare zi. Obiectivele noastre turistice, mirosurile, gusturile se tot schimba pe masura ce ne ridicam vibratia pentru a se potrivi cu a 5-a dimensiune. Starile sporite de constientizare, compasiunea si toate cunostintele noastre incep sa infloreasca. Cand sistemele noastre senzoriale se aliniaza la frecvente mai mari, ne vom castiga gradul de constientizare a multidudinii de dimensiuni. Pentru a fi legati de dimensiunea a 5-a, ni se va permite abilitatea de la egal la egal in acea dimensiune. Asta nu inseamna ca tu vei trai in acea dimensiune; doar gandurile tale cred ca tu “traiesti” in acea dimensiune. Sa luam o scurta descriere pentru a putea intelege cum sa ajungem in a 5-a dimensiune.

Dimensionarea Luminii

Daca lumea ar fi o holograma 3D sau o iluzie, noi nu suntem cu adevarat angajati in aceasta lume dimensionala, ci mai degraba suntem suprapusi in aceasta lume ca o umbra. Daca luam fiecare dimensiune ca o umbra, ce se intampla atunci cand lumina va straluci peste noi? Stiinta spune ca lumina exista in doua stari simultan: undele electromagnetice si fluxurile liniare de particule numite fotoni. Lumina nu este nimic mai mult decat o frecventa electromagnetica (dimensiune), care interactioneaza temporar cu o alta dimensiune si este motivul prin care poate avea simultan doua stari. De fapt lumina poate exista in acelasi timp in toate dimensiunile; Cu toate acestea, acest lucru nu poate fi inca dovedit. Ceea ce experimentam ca si lumina este rezultatul acestor stari energetice. La fel ca toate cele trei dimensiuni existente in acelasi punct in spatiu, se creeaza mai multe dimensiuni ale luminii. Ca si experienta umana, lumina pe care o cunoastem nu este nimic mai mult decat o difractiune a acestei compozitii. Iluminarea noastra in aceasta privinta este doar un bob de nisip din galxie. Ce se intampla atunci cand sistemul nostru de convingeri este lovit atat de tare incat sparge bobul de nisip si rearanjeaza structura atomica?

exista dimensiuni pe care cu greu le putem intelege prin gandire rationala

Dualitatea

Calatoria sufletului nostru este perceputa de o constructie a trei dimensiuni si este limitata de intuneric si lumina. In partea galaxiei in care sunteti exista dualitate. Chiar si natura fiintei tale este in dualitate. Tu existi , dar nu

PUBLICITATE

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2 3 4 5
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!