"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

loading...

Uneori, ceea ce nu se poate vedea, te poate rani. Dincolo de viziunea ochiul liber, exista o lupta care se intampla in jurul vostru, in fiecare zi. Virusii, toxinele din mediu, bacteriile rezistente la antibiotice, ciupercile nocive, alergenii si alti combatanti feroce duc un razboi cu corpul tau.

In timp ce, probabil stiti ca un sistem imunitar sanatos este una din cele mai bune aparari si rezistente la eventualele probleme de sanatate, te poate surprinde sa afli ca unul dintre cele mai bune moduri de a stimula imunitatea – si pentru a reduce riscul de cancer – este alegerea unui remediu vechi: ciupercile medicinale.

Rezultate dovedite de secole!

Mediul nesanatos de astazi, extrem de poluat la locul nostru de munca si chiar in casele noastre – ia facut pe multi sa caute solutii naturale prin care sa combata pericolele la care se expun in viata de zi cu zi.

In timp ce ciupercile medicinale poate parea ca o noua abordare in medicina, ele au fost folosite efectiv de mii de ani in intreaga lume. De fapt, potrivit afirmatiilor multor experti de sanatate, capacitatea anumitor ciuperci pentru a promova sanatatea si pentru a o restabili a fost dovedita in mod constant si asta este extrem de sigur.

/>
Aceleasi beneficii de sanatate ale ciupercilor medicinale sunt acum practic o experienta noua, putem afirma ca utilizarea lor are parte de o renastere.

Cum iti stimuleaza imunitatea ciupercile medicinale?

Exista o serie de motive ale afirmatiei ca aceste ciuperci sunt de fapt un superstar al sanatatii. De ce? Prin simplul fapt ca ele contin o familie de carbohidrati cunoscuti sub numele de beta-glucani care stimuleaza mai multe tipuri de celule ale sistemului imunitar al organismului, asa-numitele “primul raspuns.”

In acelasi timp, ciuperci medicinale pot actiona pentru a calma supra-reactia, ca raspuns autoimun a corpul tau, realizand in esenta, o dubla putere a imunitatii in lupta organismului cu boli precum psoriazis, lupus si artrita.

Si nu se opreste aici. Impreuna cu ajutorul oferit sistemului imunitar, ciupercile sunt considerate a sprijini sanatatea inimii, reducerea tensiunii arteriale, imbunatatirea circulatiei, ameliorarea sanatatii cognitive, cresterea eficientei metabolice, imbunatatirea sanatatii digestive, cat si pentru a ajuta alte sisteme si functii ale organismului.

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.