"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

11 − two =

8 + 11 =

Un articol de Cristian Iacov

loading...

Nu este greu de inteles ce efecte are sistemul Wi-Fi.

Aceasta tehnologie revolutionara, care a fost disponibila incepand cu anul 1999, elimina cablurile, reduce tarifele de utilizare a celularelor si ne permite sa ne conectam la Internet oriunde, avand semnal.

In ciuda acestor beneficii, studiile ne arat inca o data ca radiatiile generate de routerele wireless afecteaza negativ sanatatea noastra. De fapt, site-ul activist britanic Stop Smart Meters a publicat recent o lista cu 34 de studii stiintifice care demonstreaza efectele biologice adverse ale expunerii la Wi-Fi, inclusiv studii care leaga aceasta utilizare cu durerile de cap, numarul scazut de spermatozoizi, stresului oxidativ si multe altele.

radiatiile wi-fi dezechilibreaza cresterea si dezvoltarea plantelor

Cele mai recente cercetari cu privire la pericolele Wi-Fi, insa, vin de la o sursa surprinzatoare: Cinci eleve de clasa a IX-a din Danemarca, al caror experiment a aratat ca radiatiile emise de routere sunt la fel de devastatoare pentru plante.

Rezultate incontestabile

Experimentul a inceput atunci cand cele cinci eleve si-au dat seama ca au avut dificultati de concentrare la scoala, daca au dormit langa telefoanele lor mobile in noaptea precedenta. Intrigate de acest fenomen, ele s-au straduit pentru a studia efectele radiatiilor telefoanelor mobile asupra oamenilor. Din pacate, scoala lor le-a impiedicat sa desfasoare acest experiment din cauza lipsei de resurse, astfel incat elevele au decis sa testeze efectele radiatiilor Wi-Fi (comparabile in forta cu radiatiile emise de telefoanele mobile).

Fetele au plasat sase tavi de seminte de Lepidium sativum (un creson de gradina cultivat comercial in intreaga Europa), intr-o camera fara radiatii, si o cantitate egala de seminte intr-o camera in care se aflau doua rutere Wi-Fi. De-a lungul unei perioade de 12 zile, au observat, masurat, cantarit si fotografiat rezultatele. Chiar si inainte de terminarea celor 12 zile, rezultatele finale au fost evidente: Semintele de creson plasate in apropierea routerelor, fie nu au crescut sau au fost complet moarte, in timp ce semintele plasate in camera fara radiatii, au inflorit, aratand a plante sanatoase.

In urma experimentului, cele 5 eleve au primit premii la un concurs regional de stiinta. Mai mult decat atat, in conformitate cu un profesor de la scoala lor, Kim Horsevad, un profesor de stiinta din Suedia a fost atat de impresionat de experimentul lor, astfel incat a dorit si el la randul lui sa-l repete intr-un mediu controlat stiintific – Rezultatul a fost acelasi : PLANTELE NU S-AU DEZVOLTAT IN APROPIEREA ROUTERELOR WIRELESS!

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.