"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

loading...

Respiratia este acel lucru pe care uitam sa-l facem cum trebuie mai tot timpul, nu stiu din ce motive, intrucat este destul de usor sa profitam de sanatate doar respirand. Acest smoothie va poate ajuta la mentinerea sanatatii pulmonare, folosind doze mari de vitamine si minerale, care ajuta la mentinerea unui sistem respirator sanatos.

Faceti o incercare!

Aveti nevoie doar de urmatoarele ingrediente :

3 frunze de varza Kale

3 tulpini de telina

O bucata ghimbir

1 mar verde

Jumatate de lamaie (decojita)

1 cana de apa

Gheata (pentru o bautura rece)

sucurile concentrate de legume si fructe vindeca sistemul respirator

Combina toate ingredientele si amesteca-le bine cu blender-ul; va rezulta o bautura verde apetisanta in doar cateva minute. Asadar , daca nu prea ai timp, este alegerea perfecta, alegere pe care sistemul digestiv o iubeste. Fiecare ingredient din acest smoothie este bun pentru sanatatea plamanilor, fiind de asemenea si un anti-oxidant autentic capabil sa previna si aparitia cancerului.

Vrei sa faci o incercare? Eu unul zic ca merita!

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.