"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Esti vegetarian sau vegan? Este Ok. Mananci fructe nu? Ei bine, conform realtarilor celor de la Blisstree, prietena noastra banana nu va mai fi o gustare vegana. Cum se poate una ca asta?

Intr-o incercare disperata de a pastra prospetimea bananei cat mai mult timp, oamenii de stiinta de la Expoziția Americana „Chemical Society” au prezentat un spray care previne alterarea bananelor pana la o perioada de 12 zile. Spray-ul ucide bacteriile care cauzeaza alterarea fructelor. Marea surpriza – continutul sprayului, ai ghicit, este un derivat din animale.

cercetatorii au descoperit cum sa prelungeasca prospetimea bananelor

“Dupa ce bananele incep sa se maturizeze, ele devin repede galbene si moi, iar in scurt timp intra in putrefactie” a afirmat Xihong Li, care a prezentat raportul, spune Daily Science. “Am dezvoltat o modalitate de pastrarea a bananelor verzi pentru o perioada mai lunga, produsul nostru inhiband coacerea rapida”.

PUBLICITATE

Un astfel de produs ar putea fi folosit fie de consumator, care achizitioneaza produsul si doreste sa-l pastreze mai mult timp, fie de companiile care, in ideea de a pastra bananele cat mai proaspete, vor incepe sa utilizeze spray-ul respectiv. Cu siguranta aceasta procedura care va fi utilizata cu siguranta de catre reprezentantii supermarket-urilor, nu va fi adus la cunostiinta consumatorului.

Din fericire , acest produs este deocamdata la stadiul de proiect, fiind nevoie de mai mult timp pana la implementarea lui. Sa speram ca acest lucru nu se va intampla niciodata, intrucat increderea in alimentele vegetale va fi pusa la indoiala din ce in ce mai mult, in special in randul celor care si-au ales un stil de viata vegetarian sau vegan.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE