"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Peste un miliard de oameni, de fapt unul din sapte oameni de pe planeta, experimenteaza o infectie cu candida intr-un singur pe an. Acest numar uluitor este in crestere si exista sanse mari de dezvoltare a unei infectii fungice la un moment dat in viata ta.

De aceea, ar trebui sa stiti cum sa recunoasteti simptomele celor mai frecvente tipuri de infectii fungice, si sa luati masurile corespunzatoare – care includ consumul de alimente ecologice de inalta calitate si suplimente nutritive, cum ar fi, resveratrol si goldenseal, probiotice si usturoi crud.

candida poate fi prevenita si vindecata si pe cai naturale

Care sunt semnele si simptomele de infectie cu Candida?

Candida (Candida Albicans) este o micoza care face parte din flora intestinala, ea regasindu-se in organismul uman alaturi de alte bacterii. Toate acestea formeaza un echilibru, fiecare dintre ele fiind intr-o proportie redusa. Noi purtam in mod natural candida in corpul nostru, insa micoza devine o problema atunci cand creste prea mult, comparativ cu microorganismele sanatoase din organism.

PUBLICITATE

Acestea sunt unele dintre conditiile asociate cu cresterea exagerata a acestei clase de ciuperci:

Candidoza orala

Candida este in mod normal prezenta in gura, dar cresterea exagerata poate avea loc. Simptomele includ aparitia multor pete albe in interiorul gurii sau in gat, sangerare, gust alterat si rani rosii.

Candidoza vaginala

Proliferarea Candida poate fi rezultatul unei prezente reduse a bacteriilor lactobacili sanatoase datorita excesului de antibiotice, sarcinii, sau unui sistem imunitar compromis.

Candidoza invaziva

Aceasta este o infectie fungica in sange – care tinde sa apara in timpul petrecerii unei perioade mai lungi de timp in spitale.

Pe langa acestea, candidoza poate fi prezenta ca o infectie cronica, la scara mai mica. Candidoza intestinala poate provoca simptome cum ar fi oboseala, anxietate, lipsa de interes si dureri fizice inexplicabile.

Esti mult mai probabil a obtine o infectie, daca aveti o afectiune autoimuna, cum ar fi SIDA sau daca luati prea multe antibiotice. Din fericire, puteti elimina problemele de candidoza, cu o dieta sanatoasa – scazuta in zaharuri simple si cu aport de suplimente nutritive.

Iata mai jos 6 moduri naturale prin care puteti limita cresterea exagerata

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2 3
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!