"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

five × 3 =

two × 2 =

Multor medici li s-ar parea absurd ceea ce urmeaza sa va dezvaluim insa aceasta doar la prima vedere. Nu trebuie sa va grabiti sa trageti concluzii. Cercetatorii a doua institute rusesti bine cunoscute au realizat, aproape simultan, fara a se contacta reciproc, un studiu asupra puterilor de vindecare ale apei. Ambele au concluzionat ca aceasta poate deveni leacul pentru toate bolile!

loading...

Este vorba despre apa deionizata sau cum ne este noua cunoscuta „apa vie”. Aceasta apa a fost mentionata pentru prima data ca un proiect de studiu in anii 1990. La acea vreme a fost teoria a doi profesori de la Science Center of Applied Research (SCAR)- Valentine Samoylov si Oleg Zaymidoroga – teorie care a fost privita ca fiind nefondata, chiar fiind tratat ca un subiect ilar in acea vreme. Dar acum, nimeni nu ar mai indrazni sa rada de cei care au descoperit fundamentul apelor vii.

“La inceput am folosit apa de la robinet, apa obisnuita de bucatarie”, explica Oleg, proprietarul unui mini-laborator din Dubna, “Bineinteles ca nu a devenit apa de-ionizata imediat. A trebuit sa fie eliberata de ioni metalici, microorganisme si alte impuritati”.

Cum s-au descoperit puterile de vindecare

Experimentele au inceput in Italia in domeniul fizicii. S-a incercat proiectarea unei astfel de ape pentru cercetare, pentru a elimina orice urme radioactive si orice microorganisme continute. Asa ca s-a inceput astfel purificarea ei. A fost trecuta prin filtre si apoi s-au indepartat 95% din ioni metalici. Pasul urmator a fost acela de indepartare a ionilor radioactivi si a izotopilor grei de oxigen si hidrogen. In acest mod s-a realizat de-ionizarea, reiesind o apa pura care este de mii de ori mai sterila decat orice solutie artificiala.

apa purificata este un adevarat medicament pentru organism

In acelasi mod a realizat si Oleg purificarea, apoi pentru a o testa, a facut o incercare pe un ibric in care, sotia lui ii pregatea in fiecare dimineata ceaiul. Poate ati observat faptul ca pe interiorul oricarui ibric in care va preparati diverse bauturi, se formeaza depuneri. „Am constatat ca in urma fierberii, depunerile de pe pereti au disparut in mod miraculos… Asadar, dupa fierbere apa purificata a curatat toate depunerile. „Am realizat dintr-o data ca acelasi lucru s-ar putea intampla si cu

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
loading...
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.