"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

four × two =

four × 3 =

Ma intreb cat de multi oameni de pe aceasta planeta se accepta cu adevarat . Eu sunt inca pe calea de a ma accepta in cea mai mare parte. Am parcurs un drum lung, si exista multe aspecte ale propriei acceptari. La nivel de suflet, simt o acceptare totala, pentru ca la acest nivel nu exista nici o judecata. Multi dintre noi nici macar nu ne dam posibilitatea de a ne asculta vocea noastra interioara, intuitia noastra, inima noastra. Suntem atat de prinsi in viata de zi cu zi, repetand aceleasi lucruri zi de zi, si pur si simplu nu avem timp in tacere sa ne acceptam sinele, sa acceptam ceea ce el ne spune.

loading...

cunoasterea si iubirea de sine se dezvolta prin exercitiu

Daca aveti probleme cu acceptarea de sine, atunci traiti dor in minte, aruncand la gunoi judecata. Cand ne judecam pe noi insine, inseamna ca suntem una cu gandul, si credem in el. Este destul de remarcabil cat de des oameni cred in gandurile lor. De asemenea, in contrast, este destul de remarcabil cum oamenii nu observa gandurile lor, si sa recunoastem ca neobservand gandurile nu vor cunoaste niciodata adevarul. In cea mai mare parte gandurile noastre vin de la un sistem de credinta. Acest sistem de credinta provine de obicei de la o perceptie ca lumea trebuie sa fie intr-un anumit fel, si ca fiintele umane care traiesc in cadrul sistemului trebuie sa actioneze si sa fie intr-un anumit fel. Nu trebuie sa fie un anumit fel, nu exista nici o modalitate de a fi, doar trebuie sa fii tu insuti. Provocarile si experientele pe care le poti avea atunci cand gandesti cu adevarat vor trece lin fara sa ai mari probleme. De aici, aveti posibilitatea sa invatati si sa cresteti in timp ce va deplasati, sau puteti ramane atarnat pe sistemel voastre de credinta, pana cand veti invata sa renuntati la ele.

Un truc bun pentru a incerca este sa va intrebati daca gandurile respective provin de la voi. Cum fiecare dintre noi percepe realitatea? Ce tip de credinte si ce concluzii decurg din mintea ta pentru a crede cu adevarat? De ce le-ai crede? Nu credem ca exista un anumit mod de a fi? Exista un anumit mod de a actiona in anumite situatii?

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.