"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Multi dintre noi par sa creada ca a fi spiritual inseamna a fi religios. Doar pentru ca nu sunt afiliati in mod direct cu o religie anume, asta nu inseamna ca nu ar trebui sa incerce sa fie spirituali. Intregul concept de constientizare spirituala, nu reprezinta doar conectarea cu o putere divina mai mare, ci si conectarea cu natura si cu tine. Dupa ce ai stabilit aceasta conexiune, vei vedea viata dintr-o perspectiva cu totul diferita. Oamenii cu un simt foarte dezvoltat al constiintei spirituale sunt adesea mai putin predispusi la depresie, dependenta, manipulare, si control. In plus ei vor intelege cu adevarat ceea ce inseamna sa fii fericit.

Aici sunt cinci tehnici care va pot ajuta sa cresteti gradul de constientizare spirituala:

constiinta spirituala poate fi dezvoltata prin metode simple

Tehnica 1: Invata sa comunici cu sufletul tau

Sufletul vostru este o entitate de energie, care detine o parte din gradul de constientizare si amintirile dumneavoastra. Energia sa este ceea ce anima corpul tau. Cu alte cuvinte, corpul fizic actioneaza ca un vehicul pentru a gazdui sufletul tau, astfel incat sa poata experimenta ce inseamna sa traiesti in lumea materiei. Din aceste motive, sufletul tau este adevarata identitate. Corpul tau nu este adevarata identitate, pentru ca este facut din materie, care este facuta din atomi, care sunt in mare parte spatiu gol. Spatiul care nu este gol in atomi nu este solid, el este, de fapt facut din energie. Deci, ce inseamna asta? Aceasta inseamna ca materia si corpul tau sunt mai mult ca iluzii sau proiectii. Singurul lucru care este cu adevarat real este energia, adica din ceea ce este sufletul tau fabricat.

Pentru a comunica cu sufletul tau, trebuie sa crezi mai intai ca ai unul. Apoi, afla cum poti calma mintea ta, astfel incat sa poti auzi vocea subtil si sentimentul in tine. O modalitate foarte buna de a calma mintea ta este de a face exercitii de respiratie. Meditatia este, de asemenea, o alta tehnica buna pentru a consolida capacitatea dumneavoastra de a comunica cu sufletul vostru.

PUBLICITATE

Tehnica 2: Dormi mult

Creaza-ti un program care sa faca posibila obtinerea unui somn de

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!