"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Ati observat desprinderea incredibila de realitate expusa de catre mass-media din ultimul timp? Functionarea societatii moderne, se pare, ca depinde numai de oameni, oameni care nu recunosc sau nu vor sa recunoasca realitatea. “Negarea” este aceea care ne tine pe aceeasi linie, care ne opreste sa privim un pic mai departe, dincolo de ceea ce auzim si citim in fiecare zi.

Problema cu abordarea negatiei este ca in cele din urma minciunile se vor ciocni cu realitatea. Pana cand va sosi momentul in care acest lucru se va intampla, noi romanii , ne bucuram de viata pe care o ducem, ne amagim singuri, crezand in aproape fiecare zi urmatoarele 33 de minciuni ca si cum ar fi adevarate :

sunt foarte multe idei preconcepute eronate pe care trebuie sa le depasim

Minciuna 1. Toate medicamentele aprobate de OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) sunt sigure si se pot consuma fara probleme, doar pentru ca sunt aprobate de ei, nestiind ca in conducerea OMS activeaza directorii celor mai mari companii farmaceutice.

PUBLICITATE

Minciuna 2. Preturile la alimente continua sa creasca pentru ca inflatia este o forta naturala care nu poate fi oprita.

Minciuna 3. Mass-media ne spune adevarul atunci cand se raporteaza la evenimentele din lume.

Minciuna 4. rel=”nofollow” target=”_blank”>Aditivi alimentari chimici sunt testati pentru siguranta lor inainte de a fi utilizati pe scara larga.

Minciuna 5. Putem pompa toate apele subterane din pamant fara incetare pentru ca niciodata nu se vor epuiza.

Minciuna 6. Se pot, de asemenea, pompa combustibili fosili din pamant fara incetare si niciodata nu se vor epuiza. De ce sa ne facem griji?

Minciuna 7. In cazul in care ceva rau se intampla, o urgenta nationala sau un dezastru natural, guvernul va avea grija de mine.

Minciuna 8. Nu conteaza de unde vine mancarea atata timp cat este ieftina si delicioasa.

Minciuna 9. OMG-urile ( Organismele Modificate Genetic) trebuie sa fie sigure pentru consum, deoarece o gramada de oameni de stiinta sunt platiti de industria biotehnologiei pentru a le face sigure pentru consum, multi dintre noi necunoscand de fapt ce inseamna aceste organisme.

Minciuna 10. Guvernul nu are cum sa nu aiba bani pentru ca

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!