"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Ati observat desprinderea incredibila de realitate expusa de catre mass-media din ultimul timp? Functionarea societatii moderne, se pare, ca depinde numai de oameni, oameni care nu recunosc sau nu vor sa recunoasca realitatea. “Negarea” este aceea care ne tine pe aceeasi linie, care ne opreste sa privim un pic mai departe, dincolo de ceea ce auzim si citim in fiecare zi.

Problema cu abordarea negatiei este ca in cele din urma minciunile se vor ciocni cu realitatea. Pana cand va sosi momentul in care acest lucru se va intampla, noi romanii , ne bucuram de viata pe care o ducem, ne amagim singuri, crezand in aproape fiecare zi urmatoarele 33 de minciuni ca si cum ar fi adevarate :

sunt foarte multe idei preconcepute eronate pe care trebuie sa le depasim

Minciuna 1. Toate medicamentele aprobate de OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) sunt sigure si se pot consuma fara probleme, doar pentru ca sunt aprobate de ei, nestiind ca in conducerea OMS activeaza directorii celor mai mari companii farmaceutice.

Minciuna 2. Preturile la alimente continua sa creasca pentru ca inflatia este o forta naturala care nu poate fi oprita.

Minciuna 3. Mass-media ne spune adevarul atunci cand se raporteaza la evenimentele din lume.

Minciuna 4. rel=”nofollow” target=”_blank”>Aditivi alimentari chimici sunt testati pentru siguranta lor inainte de a fi utilizati pe scara larga.

PUBLICITATE

Minciuna 5. Putem pompa toate apele subterane din pamant fara incetare pentru ca niciodata nu se vor epuiza.

Minciuna 6. Se pot, de asemenea, pompa combustibili fosili din pamant fara incetare si niciodata nu se vor epuiza. De ce sa ne facem griji?

Minciuna 7. In cazul in care ceva rau se intampla, o urgenta nationala sau un dezastru natural, guvernul va avea grija de mine.

Minciuna 8. Nu conteaza de unde vine mancarea atata timp cat este ieftina si delicioasa.

Minciuna 9. OMG-urile ( Organismele Modificate Genetic) trebuie sa fie sigure pentru consum, deoarece o gramada de oameni de stiinta sunt platiti de industria biotehnologiei pentru a le face sigure pentru consum, multi dintre noi necunoscand de fapt ce inseamna aceste organisme.

Minciuna 10. Guvernul nu are cum sa nu aiba bani pentru ca el poate pur si simplu sa-i creeze imediat.

Minciuna 11. Mercurul din vaccinuri trebuie sa fie sigur pentru a injecta copii, in caz contrar OMS nu ar permite sa fie utilizat.

Minciuna 12. Produsele organice sunt o risipa de bani. Voi cumpara produsele conventionale tratate cu pesticide si erbicide pentru ca acestea omoara bacteriile

Minciuna 13. Istoria predata copiilor in scoli este o istorie adevarata si corecta. Stefan cel Mare a fost bun prieten cu Suleyman Magnificul…..

Minciuna 14. Inghitirea fluorului este buna pentru sugari si copii de aceea unele orase din lume pun fluorura in aprovizionarea cu apa potabila.

Minciuna 15.Vaccinurile antigripale previn contactarea gripei. Acesta este motivul pentru care prospectele vaccinurilor impotriva gripei afirma deschis ca nu exista dovezi stiintifice care sa sustina o concluzie ca vaccinurile gripale duc la prevenirea ei.

Minciuna 16. Orice este sustinuta de “stiinta” trebuie sa fie adevarat. Stiinta nu este falsificata de catre oamenii de stiinta corupti sau de corporatii, iar concluziile stiintifice nu sunt gresite.

Minciuna 17. Ecosistemul global poate suporta poluarea umana la infinit, fara consecinte negative. Putem continua sa aruncam toate reziduurile in mediul inconjurator.

Minciuna 18. Radiatiile telefoanelor mobile sunt inofensive.

Minciuna 19. In cazul in care toata lumea face ceva, acel ceva trebuie sa fie bun. La urma urmei, cum ar putea gresi atat de multi oameni?

Minciuna 20. Nu avem nevoie sa stocam alimente pentru situatii de urgenta, deoarece mereu vor exista mai multe alimente disponibile in magazinele alimentare.

Minciuna 21. Nu e nevoie sa fie preocupat de Ebola sau de alte boli infectioase, deoarece companiile farmaceutice pot crea intotdeauna si instantaneu un nou vaccin care sa functioneze 100% cu efecte secundare zero.

Minciuna 22. In cazul in care cumpar ceva de la un supermarket mare trebuie sa fie cu siguranta sanatos si lipsit de contaminari, cum ar fi metale grele toxice.

Minciuna 23. Votul meu conteaza cu adevarat la alegerile nationale. Traim intr-o democratie in care oamenii au putere asupra guvernului.

Minciuna 24. Conturile de economii sunt perfect sigure, indiferent de ce se intampla, deoarece banca mea este asigurata.

Minciuna 25. Produsele lactate cumparate de la tarani sunt periculoase, ne asigura OMS. Aceste persoane, in mare parte bunicile de la tara care vand produse lactate neprelucrate ar trebui sa fie amendate.

Minciuna 26. Oncologul meu recomanda tratamentul standard prin chimioterapie pentru mine doar pentru ca ii pasa de bunastarea mea, nu pentru ca policlinica sa vinde droguri ale chimioterapiei la un pret mare pentru a face profit imens.

Minciuna 27. Guvernul nu inregistreaza in secret convorbirile telefonice sau casuta de e-mail personala. De ce ar face-o? Nu am facut nimic rau!

Minciuna 28. Mancarea pentru caini comerciala este sanatoasa si nutritiva pentru caini. De obicei este prelucrata in China si nu contine urme de substante toxice cum ar fi plumbul.

Minciuna 29. Singura modalitate de a preveni o boala infectioasa este efectuarea unui vaccin. Vitamina D si sistemul imunitar sanatos nu au nimic de-a face cu aceasta.

Minciuna 30. Dupa ce am achitat creditul prin care mi-am cumparat casa, eu o detin 100% . (Ganditi-va mai bine: cate taxe si impozite platesti an de an doar ca detii o proprietate)

Minciuna 31. Cancerul este cauzat in intregime de ghinion sau de fumat si nu are nimic de-a face cu mancarea pe care o consumam sau cu substantele chimice din mediul in care traim.

Minciuna 32. Eliberarea de radiatii de la Fukushima nu a fost asa de grava. Sigur, a fost de multe ori mai mare decat dezastrul de la Cernobil, dar autoritatile spun ca nu avem de ce sa ne facem griji cu privire la acest aspect.

Minciuna 33. Toate alimentele certificate ca fiind “ecologice” sunt in mod automat lipsite de metale toxice si nu sunt contaminate.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE