"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

1 × 1 =

twenty + 11 =

Daca sunteti femeie care si-a trezit iubirea din inima ei, care este interesata de vindecarea planetei, care are un templu al cunoasterii intuitive, esti fericita si speri in cresterea prin ea, acest articol este pentru tine! Lumea tranziteaza intr-o noua paradigma in care Femininul Divin este onorat ca sfant alaturi de omologul ei Divinul Masculinul. Vechile sisteme se prabusesc – politic, economic, mediu, social, familial etc, pentru a fi inlocuite de paradigma noului pamant. Multumita epocii patriarhale am ajuns sa inteleg ca violenta, raul si lacomia sunt de prost gust. Femeile sunt chemate in prim-plan pe tot globul – de multe ori printr-o chemare spirituala invizibila, un eveniment declansator sau prin nasterea unui “starchild” – de a actiona ca un fel de preoteasa moderna sau ca o mare preoteasa vindecatoare, asa cum sunt numite.

loading...

Toate marile preotese vindecatoare trebuie sa treaca prin ceea ce se numeste “Trezirea Femininului Divin” – un proces de transmutare a durerii trecute, a traumei care a fost creata de epoca patriarhala si trezirea in noul ei sine a Femininului Divin. In acest articol, voi prezenta aspectele si fazele astfel incat sa puteti intelege mai multe despre aceasta experienta spirituala, si o mai buna experienta a navigarii vostre spre Trezirea Feminunului Divin. De asemenea puteti partaja aceasta lista cu partenerul tau, prietenii si familia pentru a ii ajuta sa inteleaga procesul prin care treceti. Semnele Trezirii Femininului Divin:

Aspectul feminin al sufletului tau este gata pentru a fi trezit si aliniat.
Constienta sau inconstienta v-ati decis ca energiile feminine sunt sacre si tineti la valoarea vindecarii planetare.
Ai un sentiment vag sau chiar putenic sau ca ati servit ca o preoteasa intr-una/mai multe vieti anterioare.
Te simti chemata sa participi la cercuri de femei, ceremonii, si simtiti cum va incarcati energetic de la energii feminine.
Doriti sa intrati in lumea vindecarii, doriti sa deveniti o profesoara, o vindecatoare sau un lider in domeniul artelor holistice de vindecare, vindecarea mistica sau metafizica.
Amintiri vechi ale femeininului divin stocate in sufletul tau s-au trezit, vizitand un loc sacru, printr-un eveniment traumatic, prin intalnirea unui membru al familiei karmice (suflet pereche) sau prin rechemarea vietii anterioare.

feminitatea divina se poate amplifica in anumite etape de viata

Fazele Trezirii Femininului Divin

Daca sunteti o Preoteasa Vindecatoare, natural viata te initiaza pe tine in energii puternice,

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.