"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Sunt microundele un bastion benign de comoditate sau un colaborator sinistru al deteriorarii biologice si nutritive? Un procent tot mai mare de oameni asculta sfaturile expertilor in domeniul sanatatii holistice pentru a intelege eliminarea microundelor din cauza pericolelor la care se expun prin folosirea lor.

Cele mai multe animale consuma numai alimente in starea lor naturala, neprelucrata, dar oamenii merg de fapt pana la punctul in care isi fac singuri alimentele cancerigene si lipsite de nutrienti prin simplul fapt ca folosesc aceste cuptoare cu microunde. Ganditi-va la toate alimentele preambalate si prelucrate pe care le cumparam si consumam anual. Nu este de mirare ca starea de sanatatea a noastra este un dezastru.

Utilizarea microundelor nu este legata doar de provocarea infertilitatii la barbati cat si de denaturarea multor proteine esentiale ale alimentelor pe care le fac practic greu de digerat.

PUBLICITATE

s-a dovedit stiintific ca microundele afecteaza sanatatea pe mai multe planuri

Cum functioneaza MICROUNDELE?

Microundele folosesc particule super-rapide pentru a radia literalmente continutul de apa din interiorul produselor alimentare pentru a le aduce la punctul de fierbere.

Microundele sunt o sursa de energie electromagnetica (o forma NEIONIZANTA de radiatie) generata electronic. Cand penetreaza alimentele, ele declanseaza o rotatie interna a moleculelor de apa din interiorul produselor alimentare. Aceasta rotatie determina o frecare intre molecule iar rezultatul este o crestere rapida a temperaturii.

Cuptoarele cu microunde lucreaza fizic, biochimic si fiziologic, ele producand ioni si diversi radicali liberi, care distrug virusurile si bacteriile, dar nu distrug toxinele si microtoxinele. Expertii au ajuns la concluzia ca alimentele gatite in cuptoarele cu microunde pierd intre 60% si 90% din proprietati si, in acelasi timp, procesele de dezintegrare structurala accelereaza. De asemenea, substantele nutritive sunt modificate, ceea ce va conduce la boli digestive. Aceste cuptoare cu microunde pot creste atat numarul de celule canceroase din sange cat si numarul de celule canceroase intestinale.

Expunerea la radiatii

Scurgerile de radiatii ale microundelor sunt o problema extrem de grava. Suficient de grava pentru OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) pentru a stabili limite legale privind scurgerea permisa pentru fiecare producator de cuptoare cu microunde. Cu toate acestea, singura modalitate de a elimina complet pericolul de radiatii asociate cu

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2 3 4 5
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!