"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Suntem cu adevarat ceea ce mancam iar ceea ce mancam este destul de infricosator doar pentru ca traim in epoca moderna a secolului XXI. Substantele chimice adaugate la alimentele pe care le consumam ne perturba hormonii nostri cauzand cancer si o varietate de probleme de sanatate.

“In secolul XXI gusturile noastre, chimia creierului nostru, biochimia noastra, hormonii nostri si bucatariile noastre au fost deturnate de catre industria alimentara” afirma Mark Hyman un renumit medic american.

Despre sistemul nostru alimentar nu stim foarte multe in afara pretului obtinut la scanare, ieftinatatea si ignoranta se sustin reciproc. Nimeni din noi nu stim ce se intampla la celalalt capat al procesului de fabricare iar nepasarea producatorului cat si a noastra caracterizeaza economia din ziua de azi. Desigur, economia mondiala nu ar fi putut functiona fara acest zid de ignoranta si indiferenta care s-a nascut. Acesta este motivul prin care industria alimentara americana si omologii sai internationali lupta pentru a pastra produsele lor….cum sa va spun ”in conditii de siguranta”. Cele mai multe persoane au cunostinte despre modul in care sunt produse alimentele pe care le consuma, insa refuza sa creada cu adevarat, continuand achizitionarea lor.

PUBLICITATE

unele alimente sunt mai periculoase decat credeai

Prin acest articol as dori sa va invit pe dumneavoastra sa faceti o cercetare in ceea ce priveste, nu doar produsele pe care le introduceti in corpul dumneavoastra, cat si produsele pe care le puneti pe corpul dumneavoastra. Daca doriti sa traiti o viata plina de sanatate si vitalitate, incepeti prin a va controla alegerile alimentare. Acesta este cel mai simplu si cel mai controlabil factor in ceea ce priveste sanatatea. Intotdeauna mi-am ales alimente cat mai proaspete si am incercat pe cat posibil sa evit urmatoarele :

1.Conservele

Traim intr-o lume in care confortul este rege. Stiu acest lucru. Este greu sa gasim produse proaspete si sa mancam doar ceea ce este de sezon. Trebuie sa stiti ca atunci cand cumparati alimente conservate, cumparati de asemenea si BPA – un produs chimic toxic ce are legatura cu anomaliile sistemului de reproducere, efectele neurologice, diabetul zaharat, bolile de inima si cu un risc sporit de cancer la san si prostata. Conservele, care sunt extrem de acide, cum ar fi

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2 3 4 5
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!