"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Mama Natura ne cheama pe toti pentru a reveni la iubire.

Suntem la limita unui nou inceput si deja Mama Natura, pamantul nostru, isi ridica vibratiile. Intr-un sens fizic ea este cea pe care am aparut si de aceea noi impartasim acelasi ADN cu al ei, tocmai pentru acest motiv ea se numeste in acest mod Mama Natura ( Mama Noastra )

Mama Natura isi ridica vibratiile ei in corelatie cu cresterea densitatii eterice cu care ne confruntam in aceasta intreaga regiune a sistemului nostru solar iar noi vom creste vibratia noastra pentru a ne potrivi cu ea. Multi dintre cei care traiesc in lumina si iubire vor gasi acest proces firesc, in timp ce altii care nu vor gasi acest proces ca fiind firesc si nu vor atinge aceasta vibratie, vor gasi totul ca fiind extrem de dificil.

vibratiile naturii se intensifica

In esenta nici unuia dintre noi nu ni se ofera posibilitatea de a alege cu privire la aceasta, constiinta noastra care este lumina sau densitatea eterica, fiind in crestere daca suntem pregatiti pentru ea sau nu. Ziua Mamei Naturi ne va uni cu inima si cu intentiile noastre, ceea ce va face ca vibratiile sa poata rezona mai liber si mai natural prin intermediul iubirii.

Modalitatile de a face acest lucru incep intotdeauna din interior, pentru fiecare dintre noi, fiind centrul a tot ceea ce exista. Ni se cere sa ne iubim mai liber si complet. Suntem afisate ca exemple ale acestei iubiri minunate doar daca ne uitam la mama noastra, care se manifesta ca acest dulce loc pe care traim, ce se numeste Planeta.

Ea se hraneste cu toate formele de viata pentru a reusi sa creeze si sa faca tot ceea ce vei face si ceea ce vei deveni. Da, la fel ca noi, Mama Natura va trece prin multe schimbari, pentru a se adapta , si pentru a creste densitatea eterica pana la un nivel de neegalat.

Vom vedea multe, multe schimbari fizice fiecare, si cu totii suntem in curs sa dam o inima noua, o noua fiinta, o noua viata pe care sa o traim. Nu va mai fi permis sa se traiasca in densitatea acestui formular 3D , densitatea eterica si spiritul va fuziona magnific cu noi.

Suntem cu totii fiinte 4D in devenire iar Raiul este chiar la noi acasa, aici, pe Pamant.

Deci, pregatiti-va bine, dragii mei pentru acest timp, pregatiti-va de Atotputernica Schimbare care va este la indemana! Suntem cu totii intr-un punct in care IUBIREA nu va fi pur si simplu un cuvint, ci va fi totul. Sarbatoriti Preaiubitilor mei pentru acest lucru, intrucat este doar inceputul celei mai magnifice zi pe care Mama Natura o va oferi.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.