"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

De Eva O. Schaub, special pentru fiecare zi de sanatate!

Acum ceva timp in urma am fost foarte sanatoasa ; cel putin asa am crezut ca sunt.

Cu siguranta, imi lipsea energia necesara pentru a putea face fata problemelor cotidiene, dar cu toate reclamele de la televizor, care promoveaza bauturile energizante pentru a elimina oboseala, rezolvam pe moment problema, si mereu am presupus ca nu voi avea acesta problema tot timpul. Si sigur, toti cei din familia mea aveau o teama ca va veni iar sezonul rece, insotit iar de gripe repetate, de febra, ce sa va zic, de bolile sezoniere, insa eu tot stiam ca vor veni, dupa zilele reci, si zilele calde si totul va trece.

scoaterea zaharului din alimentatie revigoreaza si insanatoseste corpul

Cel putin, asta e ceea ce am crezut, si am stiut, pana cand am auzit niste informatii tulburatoare cu privire la efectele pe care le are zaharul asupra organismului. Potrivit mai multor experti, zaharul este un lucru care are legatura cu toate problemele privind obezitatea si imunitatea scazuta la persoanele de pe intreaga planeta. Cu atat mai mult, m-am gandit la asta, cu atat mai mult mi-am dat seama ca tot ceea ce mi se intampla mie si familiei mele, are sens. Unul din sapte americani sufera de sindromul metabolic. Unul din trei americani este obez. Rata de diabet creste vertiginos, iar bolile cardiovasculare reprezinta numarul unu in ceea ce priveste mortalitatea, asta numai in America.

Conform acestei teorii, toate aceste maladii isi fac aparitia printre altele datorita consumului de ……..ZAHAR.

O Idee stralucita!

Dupa ce m-am informat si am luat la cunostiinta toate aceste aspecte, mi-a venit o idee zic eu , geniala. Am vrut sa vad cat de greu ar fi ca toata familia noastra – eu, sotul meu, si cei doi copii (cu varsta cuprinsa intre 6 si 11) – ar petrece un an intreg, fara sa consumam alimente care contin zahar. Am eliminat bineinteles de pe lista si indulcitorii artificiali si am renuntat complet la zaharul de masa, mierea, melasa, sirop de artar, de agave sau suc de fructe. Am exclus, de asemenea, orice bautura care poate contine zahar,

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE