"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Laptele de canepa este o alternativa extrem de hranitoare si gustoasa fata de laptele de vaci, deoarece furnizeaza organismului substante nutritive esentiale, fara prejudiciul care-l provoaca lactatele pentru organism. Pentru unii, aceasta este o alegere etica pentru a nu bea lapte de animale, pentru altii este o intoleranta. Altii aleg sa-l evite, altii doresc sa-l consume pentru beneficiile lui, altii pentru gust. Oricare ar fi circumstantele, este posibil ca noi sa nu facem alegerea cea mai sanatoasa consumand lapte de la animale avand la dispozitie alternative. Pentru cei care sunt in cautarea alternativelor laptelui de animale, laptele de canepa este o optiune, care ar trebui sa fie luata in considerare.

laptele de canepa este foarte hranitor si bine tolerat de organism

Din ce este facut!

Laptele de canepa este un produs vegetarian realizat dintr-un amestec de seminte de canepa si apa. Amestecul ofera o textura cremoasa, cu un gust delicios, unii il descriu ca fiind “cu gust de nuca.” Spre deosebire de laptele de vaca, lapte de canepa este usor de digerat si nu produce nici una din problemele de sanatate asociate cu laptele de la animale.

Intrebarea numarul unu pentru unii dintre noi ar putea fi: Este lapte de canepa facut de Marijuana? Raspunsul este, nu. Lapte de canepa este facut din semintele plantei de canepa, care este legal sa se creasca in diferite tari din intreaga lume. De fapt, Statele Unite ale Americii este una dintre tarile in care nu ai voie sa cresti canepa. Preocuparea posibila este aceea daca nivelul de THC (tetrahidrocanabinol) este in limite. Din fericire pentru cei care cauta sa bea acest lapte alternativ, este important sa retina ca planta nu contine THC suficient pentru a avea psihoactive. Mai mult, planta de canepa are multe utilizari incredibile care se pot aplica in diferite domenii ale societatii noastre. Acesta este motivul pentru care exista multe controverse referitoare la consumul de canepa, motive care au condus la interzicerea comercializarii si cresterii ei in Statele Unite ale Americii.

PUBLICITATE

Nutritie

Canepa, inclusiv semintele ei, ofera un puternic ajutor atunci cand vine vorba de nutritie. Intr-un singur pahar de aproximativ 200-250 ml de lapte de canepa, puteti gasi urmatoarele elemente nutritive:

900 mg Omega-3 acizi grasi

2800 mg Omega-6 acizi grasi

4 grame

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!