"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Opreste-te din orice pentru 5-10 minute si uita-te la stirile de la ora 17:00 sau nu numai, deja la orice ora ai deschide Tv-ul si dai pe un post de stiri, poti incerca si CNN sau BBC nu neaprat posturi romanesti. Ai sa vezi aproape tot timpul razboi, crime, boli, certuri, etc. Normal, media doreste sa vanda drama si sa pastreze oamenii concentrati pe ea, dar din pacate tot ceea ce vedeti este adevarat si se intampla chiar acum in lume.

“Uita-te la noi. Totul este pe invers, totul este cu susul in jos. Medicii distrug sanatatea, avocatii distrug justitia, psihiatrii distrug mintea, oamenii de stiinta distrug adevarul, mass-media distruge informatii, religiile distrug spiritualitatea si guvernele distrug libertatea. ” – Michael Ellner

Evident aceasta este starea noastra actuala, am ajuns la un stadiu in care calcam orice in picioare numai pentru a face bani. Cred ca este prea mult…

omenirea se indreapta intr-o directie gresita

Banii au ajuns o prioritate, cum ar fi aerul sau apa. Insa pentru ei noi ce-am facut, am distrus aerul, apa, calitatea alimentelor si intreaga planeta.

Am impartit lumea, in tari si acum ne luptam sa le cucerim.

Avem soldati pe care ii stimam, insa ei sunt doar masini de lupta.

Toturam si ucidem milioane de animale inutil, sa ne satisfacem anumite mofturi.

Facem presiuni financiare asupra parintilor inca de mici, facandu-i sa piarda din vedere stagii importante din dezvoltarea pe care trebuie s-o primeasca un copil.

Avem mii de religii, fiecare cu Dumnezeul lor, invrajbind popoarele, iar Dumnezeu este unul singur.

Dragostea, iubirea, bunatatea si compasiunea, care promoveaza viata, sunt batjocorite, iar razboiul este vazut ca onorabil.

Si cand te gandesti ca toate acestea se intampla numai din cauza banilor…

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duc la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi si pe Facebook

PUBLICITATE
Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE