"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Crezi ca este usor, crezi ca te-ai putea descurca? Gandeste-te putin, este vorba despre cel mai solicitant job din lume. Crezi ca vei putea sa faci fata?

Haideti sa urmarim cam ce presupune acest job.

In primul rand, nu este vorba doar de un job, este cel mai important lucru pe care tu il vei face …este chiar mai mult de atat. Responsabilitatile si cerintele sunt destul de ample.

Prima categorie a cerintelor este mobilitatea. Trebuie sa sti ca vei sta in picioare in mare parte a timpului sau chiar tot timpul. Vei sta in permanenta in picioare, cateodata aplecat, constant exercitat, fiind nevoie de foarte multa vigoare.
O sa-ti pui intrebarea : OK…insa pentru cate ore?….Va spun eu …168 de ore pe saptamana, practic 24 ore din 24, 7 zile din 7.

nimic nu este mai greu decat meseria de mama

 

WOW!!! Esti uimit nu? Crezi ca vei avea voie sa mai stai si jos, asa, din cand in cand? Un fel de pauza ceva? Raspunsul este NU. Pauzele nu sunt disponibile.

Atunci …poate te intrebi daca acest loc de munca este legal, dat fiind faptul ca nu ai pauza? Iti raspund tot eu….este 100% legal.

PUBLICITATE

Conform celor spuse pana acum , ti se pare usor acest loc de munca? Poate mai vrei sa te intrebi : Macar pranzul il pot servi si eu? Poti servi si tu pranzul numai dupa ce asociatul tau a terminat de mancat pranzul sau.

Cam intens nu?

Alte cerinte ale postului ar fi ca pentru a-l ocupa este nevoie de abilitati excelente de negociator si de relatii interpersonale. Cele mai cautate persoane sunt cele care au calificari in medicina, finante si arte culinare, deci trebuie sa fi multifunctional. Asociatul tau are nevoie de atentie constanta, uneori fiind nevoie sa stai cu el pe timpul noptii. Trebuie sa stii ca vei lucra intr-un mediu haotic. Daca in momentul de fata ai o viata, trebuie sa te gandesti serios, intrucat te vom ruga sa cam uiti de viata ta.

Dupa ce te-ai angajat nu vei mai avea parte de vacante, de fapt venirea Sarbatorilor nu va face altceva decat sa creasca volumul de munca.

Inca ceva, toate aceste cerinte trebuie neaparat sa fie insotite de o dispozitie fericita.

Probabil acum vei spune ca asa ceva nu se poate, este o nebunie, o cruzime ceea ce se cere , mai ales ca in tot acest timp nu vei avea timp de odihna – deci fara dormit!

Ce vreau sa va mentionez este ca in urma angajarii legaturile dintre dumneavoastra si asociat vor fi semnificative, iar sentimentul obtinut in urma ajutorului acordat sunt incomensurabile.

A, era sa uit, probabil va intrebati de salariul pe care il veti primi.

Acest loc de munca, ce presupune o imensa responsabilitate, nu este platit. Deci fara salariu. Totul gratuit.

Probabil va intrebati : Cine din lumea asta poate face asa ceva fara sa primeasca nimic in schimb?

Va raspund eu : nu este doar o persoana, este vorba de miliarde de persoane …..miliarde de persoane au in acest moment jobul respectiv….

Stati putin si ganditi-va…oare despre ce job este vorba?

Intrebati-va MAMA, de obicei ea le stie pe toate…

V-ati dat seama?

Intr-adevar job-ul de a fi MAMA este cel mai greu job din lume.

Poate acest articol va impinge sa puneti mana pe telefon si sa-i amintiti cat de mult o iubiti…

MERITA!

Privelegiul de a fi mama face parte din acele lucruri pe care viata ti le ofera gratis, este un cadou pe care, din pacate, nu toate femeile il primesc, ASA CA NU-TI BATE JOC DE EL!

Iubirea fata de copil, si din punctul meu de vedere… ca tata, este cea mai puternica experienta pe care am trait-o si o traiesc.

Acest articol a fost inspirat dintr-un video care m-a impresionat foarte mult.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE