"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Crezi ca este usor, crezi ca te-ai putea descurca? Gandeste-te putin, este vorba despre cel mai solicitant job din lume. Crezi ca vei putea sa faci fata?

Haideti sa urmarim cam ce presupune acest job.

In primul rand, nu este vorba doar de un job, este cel mai important lucru pe care tu il vei face …este chiar mai mult de atat. Responsabilitatile si cerintele sunt destul de ample.

Prima categorie a cerintelor este mobilitatea. Trebuie sa sti ca vei sta in picioare in mare parte a timpului sau chiar tot timpul. Vei sta in permanenta in picioare, cateodata aplecat, constant exercitat, fiind nevoie de foarte multa vigoare.
O sa-ti pui intrebarea : OK…insa pentru cate ore?….Va spun eu …168 de ore pe saptamana, practic 24 ore din 24, 7 zile din 7.

PUBLICITATE

nimic nu este mai greu decat meseria de mama

 

WOW!!! Esti uimit nu? Crezi ca vei avea voie sa mai stai si jos, asa, din cand in cand? Un fel de pauza ceva? Raspunsul este NU. Pauzele nu sunt disponibile.

Atunci …poate te intrebi daca acest loc de munca este legal, dat fiind faptul ca nu ai pauza? Iti raspund tot eu….este 100% legal.

Conform celor spuse pana acum , ti se pare usor acest loc de munca? Poate mai vrei sa te intrebi : Macar pranzul il pot servi si eu? Poti servi si tu pranzul numai dupa ce asociatul tau a terminat de mancat pranzul sau.

Cam intens nu?

Alte cerinte ale postului ar fi ca pentru a-l ocupa este nevoie de abilitati excelente de negociator si de relatii interpersonale. Cele mai cautate persoane sunt cele care au calificari in medicina, finante si arte culinare, deci trebuie sa fi multifunctional. Asociatul tau are nevoie de atentie constanta, uneori fiind nevoie sa stai cu el pe timpul noptii. Trebuie sa stii ca vei lucra intr-un mediu haotic. Daca in momentul de fata ai o viata, trebuie sa te gandesti serios, intrucat te vom ruga sa cam uiti de viata ta.

Dupa ce te-ai angajat nu vei mai avea parte de vacante, de fapt venirea Sarbatorilor nu va face altceva decat sa creasca volumul de munca.

Inca ceva, toate aceste cerinte trebuie neaparat sa fie insotite de o dispozitie fericita.

Probabil

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!