"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Foarte multi oameni devin din ce in ce mai interesati de existenta unei vieti anterioare. In fiecare zi numarul celor care doresc sa-si afle trecutul este in crestere. Cate vieti trecute ai avut, ce ai facut in vietile anterioare, sunt intrebari la care poti sa ai un raspuns.

Hipnoza si meditatia sunt cele mai frecvente metode pe care le folosim pentru a descoperi informatii din trecutul nostru.

Meditatia pentru a descoperi trecutul

Primul lucru pe care va trebui sa-l faci este sa gasesti un loc linistit, unde nu poti fi deranjat. Opreste notebook-ul, telefonul, televizorul, sau orice iti poate distrage atentia. Pe fundal poti sa asculti foarte incet muzica de relaxare, de preferat ar fi sa alegi ceva ce seamana cu suntetul valurilor sau al unei cascade. Aseaza-te in pozitia lotus, sau intr-o pozitie asemanatoare care te relaxeaza si inchide ochii.

meditatia te poate ajuta sa afli amanunte despre vietile anterioare

Acum trebuie sa-ti imaginezi un hol lung cu o usa in capat. Fi atent la toate detaliile, deoarece trebuie sa ti le amintesti de fiecare data cand vei mai incerca acest lucru. Holul poate fi simplu sau decorat, poti alege un drum forestier sau un castel, o catedrala, alegerea iti apartine.

Urmatoarea etapa este sa te indrepti spre usa. In drumul spre usa fi atent la sunete, culori si chiar miros. Apoi, odata ce ai ajuns, deschide-o. Asigura-te ca vizualizezi acest lucru in cat mai multe detalii posibile. Primul lucru pe care o sa-l vezi la deschiderea usii face parte dintr-o viata anterioara. Mai tarziu se poate dovedi a fi un element specific sau poate fi chiar o culoare. Paseste in continuare iar viziunea ta va deveni din ce in ce mai clara si mai detaliata.

PUBLICITATE

Ai rabdare. Daca aceasta este prima data cand faci acest lucru, poate o sa-ti ia mai mult timp pana detaliile devin clare.
Pune-ti intrebari legate de un loc, cantec sau hobby ce te-a marcat. Ar putea avea legatura cu viata anterioara si acest lucru te-ar ajuta sa descoperi si altele.

Exista posibilitatea ca aceste viziuni sa se opreasca brusc, in acel moment trebuie sa deschizi ochii pentru a revenii in momentul prezent. In cazul in care vrei sa opresti totul, iti imaginezi drumul de intoarcere spre hol, spre locul de unde ati pornit.

In cazul in care ti se pare dificil si nu poti atinge un asemenea nivel de meditatie, exista hipnoza. Trebuie sa-ti gasesti un hipnoterapeut autorizat care te poate ajuta in acest lucru.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duc la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi si pe Facebook

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE