"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Foarte multi oameni devin din ce in ce mai interesati de existenta unei vieti anterioare. In fiecare zi numarul celor care doresc sa-si afle trecutul este in crestere. Cate vieti trecute ai avut, ce ai facut in vietile anterioare, sunt intrebari la care poti sa ai un raspuns.

Hipnoza si meditatia sunt cele mai frecvente metode pe care le folosim pentru a descoperi informatii din trecutul nostru.

Meditatia pentru a descoperi trecutul

Primul lucru pe care va trebui sa-l faci este sa gasesti un loc linistit, unde nu poti fi deranjat. Opreste notebook-ul, telefonul, televizorul, sau orice iti poate distrage atentia. Pe fundal poti sa asculti foarte incet muzica de relaxare, de preferat ar fi sa alegi ceva ce seamana cu suntetul valurilor sau al unei cascade. Aseaza-te in pozitia lotus, sau intr-o pozitie asemanatoare care te relaxeaza si inchide ochii.

PUBLICITATE

meditatia te poate ajuta sa afli amanunte despre vietile anterioare

Acum trebuie sa-ti imaginezi un hol lung cu o usa in capat. Fi atent la toate detaliile, deoarece trebuie sa ti le amintesti de fiecare data cand vei mai incerca acest lucru. Holul poate fi simplu sau decorat, poti alege un drum forestier sau un castel, o catedrala, alegerea iti apartine.
/>

Urmatoarea etapa este sa te indrepti spre usa. In drumul spre usa fi atent la sunete, culori si chiar miros. Apoi, odata ce ai ajuns, deschide-o. Asigura-te ca vizualizezi acest lucru in cat mai multe detalii posibile. Primul lucru pe care o sa-l vezi la deschiderea usii face parte dintr-o viata anterioara. Mai tarziu se poate dovedi a fi un element specific sau poate fi chiar o culoare. Paseste in continuare iar viziunea ta va deveni din ce in ce mai clara si mai detaliata.

Ai rabdare. Daca aceasta este prima data cand faci acest lucru, poate o sa-ti ia mai mult timp pana detaliile devin clare.
Pune-ti intrebari legate de un loc, cantec sau hobby ce te-a marcat. Ar putea avea legatura cu viata anterioara si acest lucru te-ar ajuta sa descoperi si altele.

Exista posibilitatea ca aceste viziuni sa se opreasca brusc, in acel moment trebuie sa deschizi ochii pentru a revenii in momentul prezent. In cazul in care vrei sa opresti totul, iti imaginezi drumul

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!