"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Consumul de canepa nu va pune viata in pericol, in schimb va poate imbunatati serios sanatatea.

loading...

Canepa este un tip de Cannabis sativa (marijuana) care nu contine cantitati mari de THC (tetrahidrocanabinol). Beneficiile pentru sanatate ale canepei sunt atat de vaste incat oamenii in cele din urma incep sa realizeze din ce in ce mai mult ca trebuie introduse in dieta lor de zi cu zi. Semintele de canepa sunt pline de Omega-6 si Omega-3, acizi grasi esentiali, care dau sanatate inimii avand si beneficii anti-inflamatorii. Semintele de canepa sunt ca alunele la gust, au o aroma specifica putand fi folosite la salate, deserturi, iaurturi, piureuri, chiar si la paine. Semintele de canepa pot fi transformate in unt, lapte, praf de proteine, ulei si chiar sapun.

Din pacate, SUA a interzis agricultura canepei in 1958, iar dupa 56 ani, plantele de canepa sunt in crestere din nou in solul american. Daca auzeai fermierii din Carolina de Sud la Hawaii strigand “Dumnezeu sa binecuvanteze America,” o faceau nu pentru ca Thomas Jefferson a redactat Declaratia de Independenta, nu pentru ca panza cu care erau acoperite vagoanele trenurilor era din canepa, sau chinga de la parasuta cu care a fost salvata viata lui George Bush in al doilea razboi mondial. Nu … Este pentru ca politica Statelor Unite recunoaste ca, canepa poate ajuta la restabilirea economiei agricole.

/>

semintele de canepa ascund proprietati sanatoase nebanuite

Aceasta poate juca un rol-cheie in schimbarile climatice si, cel mai bun lucru dintre toate, permite famililor agricultorilor americani sa traiasca si mai mult, sa stimuleze economia.

Aici sunt doar 7 moduri prin care semintele de canepa ar putea imbunatati sanatatea dumneavoastra.

1. Tulburari digestive – Canepa furnizeaza cantitati mari de fibre solubile care tin tractul digestiv sanatos si curat. Acest lucru ajuta la eliminarea tulburarilor digestive, cum ar fi constipatia si balonarea.

2. Sanatatea inimii si a tensiunii arteriale – Semintele de canepa contin acizi grasi esentiali care pot reduce nivelul colesterolului din sange. Acest lucru tine inima sanatoasa si, de asemenea, opreste acumularea placii bacteriene in artere, care poate conduce in cele din urma la atac de cord si accident vascular cerebral. Acizi grasi de asemenea, reduc inflamatia, care poate duce la hipertensiune

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.