"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

11 + 2 =

two × 5 =

Vara aceasta mi-am propus sa merg cu prietenii intr-o excursie de 3 zile undeva la munte, in zona Moeciu, la o pensiune superba, situata pe un platou montan la o altitudine de 2000 de metri. In acel loc mirific ne vom relaxa in mijlocul naturii, vom parcurge trasee montane si ne vom bucura de tot ceea ce ne inconjoara. Pentru prima data in viata mea, cred ca ma voi simti cu adevarat implinit, intrucat natura imi ofera absolut tot de ceea ce am nevoie pentru a-mi „incarca bateriile”.

Ce pot sa va spun, o lunga perioada din timp, inca de la implinirea frumosei varste a majoratului, mi-am petrecut-o incercand sa ies in evidenta cand nu trebuia, sa pierd noptile cand nu era nevoie, sa ma supar cand nu era cazul….si lista poate continua.

multi oameni maturi ajung sa regrete greselile facute in tinerete

Daca as putea calatori inapoi in timp, aici sunt 12 lucruri pe care as fi dorit sa le cunosc atunci cand aveam 18 ani :

1. Sa am incredere in instinctul meu.

Daca tu crezi ca te place cineva, probabil ai dreptate. Daca tu crezi ca te insala, probabil ai dreptate. Daca tu crezi ca va fi cel mai bun prieten, probabil ai dreptate.2. Carbohidratii si zaharurile sunt nesanatoase.

Stiu foarte bine ca atunci cand ai 18 ani, crezi ca nimic nu te poate invinge, crezi ca toata lumea este a ta, nu crezi ca bauturile energizante, alcoolul sau tutunul sunt chiar atat de nocive precum se spune. Evitarea acestora ti-ar fi putut face mult mai bine.

3. Sa am un stil de viata activ

Ar fi trebuit sa renunt la 100 de lei din banii pe care ii primeam de la tatal meu pentru a merge la o sala de forta, sau ar fi trebuit sa renunt la somnul pana la ora 11 , si sa incerc sa alerg in parc dimineata la prima ora. Drumul spre facultate ar fi trebuit sa-l parcurg pe jos sau cu bicicleta, nu cu autobuzul, metroul sau masina. Aceste obiceiuri mi-ar fi facut mult mai bine, si m-as fi simtit mult mai fericit.

4. Sa ma bucur de compania pe care o am.

Vor fi momente in viata ta cand iti doresti sa vezi un film impreuna cu cineva, sau sa mergi in vacanta cu cineva, de aceea este bine sa ai cat mai multi prieteni de care sa te bucuri si impreuna cu care sa te bucuri de micile placeri pe care ti le ofera viata.

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.