"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Ce ar fi daca un graunte de nectar nemuritor ti-ar aduce un plus sentimentelor tale? In cazul in care ai dori sa cumperi asta, ce gust ar avea si ce ar face?

Nectarul nemuririi are aroma de piersici dulci; mirosul de ulei de trandafir si provoaca in inima ta puternicul sentiment de iubire. Atunci cand aceste arome se elibereaza in mintea ta, te vei elibera de griji si stres, cat si de durerea si furia stocata in celulele tale. Greselile din trecut devin irelevante, indiferent de gravitatea lor, iar amabilitatea va dizolva si va oferi puterea de a infrunta orice.

Nu faci nici o greseala, insa, cu toate acestea, nectarul este foarte scump, el costa toate atasamentele la modul in care ceva a fost, sau modul in care credeti ca ceva ar trebui sa fie.

PUBLICITATE

nectarul nemuririi este un elixir miraculos

Este un combustibil ceresc, livrat direct de la fiintele ceresti, care sunt inradacinate pentru tine, pentru a simtii armonia perfecta a fiintei tale. Cand te stropesti regulat cu el, zi cu zi, acesta te face sa zambesti fara a avea nici un motiv special, iar obstacolele si dramele iti apar ca imagini fantoma plutind pe o oglinda.

Da, este un suc de magie; unii l-ar putea numi un medicament divin, a carui sursa este izvorul vesnic viu din inima ta. Este un fluid magnetic, care atrage perfectiunea fata de tine, chiar daca nu vezi inca perfectiunea. Este o cascada de iubire neegalata, iar tu o simti ori de cate ori totul pare ireal, departe. Este un zahar in lacrimi.

Desigur, acest Necar al nemuririi este un secret pastrat la vedere. Tu esti cea mai mare sursa de materie prima, producator, distribuitor si consumator, dintr-o data. E facut din diverse acte de virtute, altruism, sinceritate si generozitate. Curios, chiar daca o persoana nu isi da seama, o doza din el, face ca efectele lui sa te faca puternic oricum.

Este intelept sa stocam in mod constant acest elixir si sa-l pastram la indemana pentru momentele cand esti obosit, singur sau bolnav. Este usor sa-l colectezi, ingredientele principale sunt iubirea, cuvantul, gandurile bune si actiunile decisive. As sugera ca, avand o pivnita in interior, Nectarul Nemuririi sa fie pastrat in sticle bine inchise.

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE