"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

13 + fourteen =

16 − 11 =

Ati auzit vreodata de Apa Sole? Daca nu, asta este ok, o multime de oameni, probabil, nu au auzit. Dar acum este timpul sa aflati despre acest lucru, este vorba despre o bautura uimitoare , 100% naturala.

Aceasta nu este un leac miraculos sau un moft, ci mai degraba un amestec de viata, dintre sarea nerafinata si apa calda, care sprijina capacitatea naturala a organismului de a se vindeca pe sine.

De ani de zile ni sa spus ca sarea poate fi daunatoare pentru sanatatea noastra si ideea de fapt, de apa potabila calda cu sare, poate suna mai mult decat o atingere contra-intuitiva. Cu toate acestea, o solutie de sare concentrata facuta cu 100% sare naturala este foarte sanatoasa si buna pentru corpul tau.

Da, este cu adevarat un amestec bun pentru tine !

Adevarul este ca sarea nerafinata ( de exemplu Sarea de Himalaya) este, de fapt buna pentru tine. Aceasta ajuta la echilibrarea zaharului din sange, ajuta la mentinerea oaselor puternice, regleaza metabolismul, stimuleaza sistemul imunitar si multe altele.

apa cu sare face minuni pentru corp

Sarea naturala ofera o serie de substante nutritive si minerale, intr-un mod in care organismul recunoaste si stie cum sa o foloseasca. Peste 80 de minerale se gasesc in apa sarata filtrata natural, folosita pentru a crea sare de mare nerafinata, dau culoarea gri vital, si o usoara umezeala, acest lucru pastreaza sarea si mineralele intr-o forma pe care organismul o poate folosi.

Ce se intampla cand sarea naturala se combina cu apa filtrata calda?

Ionii pozitivi din sare, inconjoara ionii negativi din moleculele de apa si invers. Acest lucru creeaza o noua structura care are o sarcina electrica, ce este usor absorbita de catre organism. Apa nu mai este apa si sarea nu mai este sare.

Odata ingerata, sarcina electrica lucreaza cu organismul pentru a trimite semnale electrice celulelor, ajutand rinichii la mentinerea fluidelor din organism.

Consumul unui amestec de sare si apa naturala nu este nimic nou; acesta a fost folosit ca un remediu in intreaga lume de secole. Atat dovezi anecdotice cat si stiintifice sprijina utilizarea acesteia pentru urmatoarele:

Hidratarea: Da, ni se spune sa bem mai multa apa, si in

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3 4
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.