"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

five × three =

4 × 5 =

Faceti cunostiinta cu Jose Tiar, cunoscut sub numele Joe. Satul de stresul si haosul din orase, precum si de stresul zilnic al facturilor la utilitati, simtindu-se parca inchis in propria viata, a decis ca trebuie sa faca ceva in privinta aceasta, a decis sa-si urmeze visele.

Nu, el nu vinde hot dog sau placinta cu branza asa cum va imaginati. Si-a vandut tot, si si-a achizitionat un camion pentru a porni in cautarea fericirii, pentru a-si trai viata asa cum gandurile sale ii sopteau.

poti gasi fericirea unde nici nu te astepti

Credeti sau nu, acesta este interiorul unui camion aproape identic cu al lui Joe

Chiar si fetita lui de 11 ani s-a acomodat repede cu noua casa, camera ei fiind exact in capatul scarilor.

“Este adevarat, am renuntat la foarte multe lucruri personale, carti, haine si multe altele de care aveam nevoie insa AM CASTIGAT LIBERTATEA. Libertate adevarata, libertatea de miscare, care imi permite sa locuiesc langa plaja, intr-o zona plina cu verdeata. Lipsit de grija taxelor statului, departe de electricitate, departe de companiile distribuitoare de apa.

Sub camion, este un rezervor de 800 de litri de apa, ceea ce ii ofera o autonomie destul de buna….in ceea ce priveste alimentarea cu esenta vietii.

Acoperisul este prevazut cu panouri solare, care produc energia necesara pentru o luna intreaga.

Acum, Joe intentioneaza sa caute parteneri, impreuna cu care sa cumpere teren agricol, eligibil pentru a construi comunitati cu case pe roti.

Constientizarea comunitara, angajamentul asupra protectiei mediului, infrastructura independenta, fara consumatori poluanti, acesta este visul lui Joe care mai include si visul unei comunitati lipsite te telefonia mobila.

Daca tu crezi in visul lui, incearca sa-l raspandesti, si poate asa, cu ajutorul tau, putem crea o lume mai buna…..!

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.