"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

four × 3 =

3 × one =

produse de Curcumina au disparut.

loading...

Aceste rezultate indica un alt aspect cheie al Curcuminei in mentinerea sanatatii creierului, prin efectele pe care le are asupra expresiei telomerilor.

Concluzii

Exista dovezi considerabile experimentale ca, aceasta pulbere, Curcumina, pigmentul galben de turmeric, are efecte asupra leziunilor creierului, in cazul bolii Alzheimer, protejand celulele de efectele imbatranirii. Din pacate, cele doua studii clinice efectuate pana in prezent nu au reusit sa arate nici un beneficiu clar. Cu toate acestea, esecul de a produce rezultate pozitive, exista posibilitatea sa fi fost din cauza profilului de absorbtia slaba a pulberii utilizata in studiile.

Dintre toate produsele de pe piata Curcumina Theracurmin, prezinta cea mai mare absorbtia avand o marja semnificativa. In prezent, exista un studiu, controlat cu placebo, in curs de desfasurare, cu Theracurmin in boala Alzheimer, efectuat de catre UCLA. Cercetatorii sunt optimisti in privinta studiului, considerand ca acesta va produce rezultate pozitive ca urmare a absorbtiei sporite.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

loading...
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.