"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

three − 2 =

four × one =

Nikola Tesla a considerat Pamantul ca una dintre placile unui condensator, ionosfera formand cealalta placa. Recentele masuratori au aratat ca gradientul de tensiune intre cele doua este 400.000 de volti.

Cu acest principiu, el a spus ca este in stare prin inventia sa, sa furnizeze energie gratuit pentru oricine, o cantitate inepuizabila, oriunde pe pamant. De aceea el a construtit primul turn prototip (Turnul Wardenclyffe), in care a aplicat faimosul efect al piramidei. Ce este mai exact?

energia lui tesla este strans legata de piramide

Liniile de forta ale incarcarii electrice supliment la campurile din actiunea soarelui pe peretii unei piramide”

Equipotentials” magnetic arata o o densitate megnetica ridicata la apogeu. Tensiune creste la 100 de V pe metru. Campurile negative terestre ating valoarea sa maxima la apogeul piramidei; in partea de sus a piramidei din Giza, tensiunea este de 14.600 V. Aceasta piramida este ea insasi un condensator, care acumuleaza sarcina electrica. In cazul in care se adauga un exces de sarcina, o descarcarea are loc in partea de sus. Dupa cum stim, partea de sus a fost impodobita cu un “Capstone” din aur masiv, un conductor excelent”

Tesla a dorit ca turnul sa fie ridicat pentru a creste tensiunea din partea de sus. El a vrut sa creeze un fulger artificial in turn. In tubul de descarcare al fulgerui natural, temperatura se ridica la 30.000 ° C. Tesla nu a vrut sa gestioneze astfel de temperaturi ridicate, pentru ca este o risipa de energie. Turnul Wardenclyffe al lui Tesla ar fi fost folosit ca un transformator pentru a produce o tensiune mare, care ar fi generat in loc de un fulger natural, o “descarcare energetica cu o mare abundenta ionica”.

Pentru a accentua efectul de piramida, el a dorit sa ii dea turnului forma octagonala ca a unei piramide depasita de o jumatate de sfera. De ce octogonala? Tesla nu explica, dar din memoriile sale reiase ca el a simtit o disciplina stiintifica care inca nu exista, “geobiology”, si teoria valurilor de forme. Din punctul de vedere al fizicii traditionale, faptul ca turnul este octogonal este nesemnificativ. Ar putea fi patrat sau sa aiba un numar infinit de fete, care sunt conice.

“In toate cazurile, tensiunea ar fi fost

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.