"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Multi dintre noi stiu faptul ca bauturile Coca Cola sau Pepsi ne fac rau, insa putin stiu ceea ce veti vedea in continuare. Va invit sa vizionati video de mai jos, pentru a va SOCA, vizionand reactia pe care o au aceste bauturi in combinatie cu laptele.

Se pare ca acelasi tip de reactie, de asemenea, o are si combinatia bauturii Red Bull cu laptele. Principalul motiv, care este o problema extrem de grava pentru sanatatea noastra, este continutul ridicat de zahar, continutul de OMG-uri ( organismele modificate genetic) si asta nu e tot. Coca-Cola si Pepsi pastreaza ingredientele lor, un mister, asa ca nu stim exact ce contin. Ceea ce stim este ca, acestea contin: OMG-uri si acid fosforic. Laptele contine o proteina numita cazeina, iar daca aceste elemente se combina, se va ajunge la coagularea lor, coagulare care in momentul producerii ei in stomacul nostru, nu ne face altceva decat foarte rau.

In acest moment puteti spune ca nu ati combinat niciodata cele doua bauturi insa, va dau un exemplu simplu, care sunt sigur ca l-ati facut. Ati mers intr-un bar si ati comandat o cafea lunga cu lapte, bineinteles fara sa va dati seama, ati solicitat si o Coca Cola sau un Pepsi. Inevitabilul s-a produs nu?

coca</b></u></a> cola este o bomba de chimicale ” border=”0″ height=”640″ src=”https://secretele.com/wp-content/uploads/2014/07/cola-periculoasa-efecte-sanatate.jpg” title=”” width=”640″ /></p>
<p><a name=Asa ca, oameni buni, haideti sa fim rationali si sa recunoastem ca fiecare dintre noi a facut acest lucru macar o data in viata ( daca nu chiar de foarte multe ori).

Va invit sa vizionati video de mai jos, video care sper ca va face acest obicei nesanatos , uitat, si eliminat complet din viata de zi cu zi.

PUBLICITATE

Aici vedeti video in care se combina bautura Red Bull cu lapte.


Si nu in ultimul rand si video cu bautura Pepsi in combinatie cu laptele


Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE