"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Sarah Smith este o femeie care locuieste in Yorkshire, Anglia. Ea are in prezent 42 de ani si locuieste impreuna cu sotul si cele doua fiice intr-o casa modesta din nordul Angliei. Numeroasele dureri de cap zilnice, precum si slaba digestie, au facut-o sa incerce un experiment pe propriul corp, experiment ce a avut rezultate neasteptate. Iata mai jos povestea ei…

De obicei imi incepeam ziua cu o ceasca de ceai, dupa care, exista posibilitatea sa beau un pahar de apa, apoi inca unul la masa de pranz si unul la cina – Este vorba despre aproape un litru de lichid in 24 de ore, ca marea majoritate a oamenilor, insa se pare ca nu este suficient de mult.

Dupa ani de suferinta, dureri de cap si proasta digestie, am vorbit cu un neurolog si un nutritionist despre durerile de cap regulate si despre digestie, probleme cu care ma confruntam, ambii doctori sugerandu-mi ca ar trebui sa beau pana la trei litri de lichid pe zi, astfel incat corpul meu sa functioneze in cele mai bune conditii.

te poti vindeca de migrene si probleme digestive band multa apa

Apoi, cand am citit un studiu recent in care este mentionat faptul ca cel putin una din cinci femei din Marea Britanie consuma mai putina apa decat aportul zilnic recomandat, am decis sa efectuez un experiment. Ce s-ar intampla daca as bea cantitatea recomandata in fiecare zi timp de o luna?

Fotografia de mai sus este cu mine inaintea experimentului,cea de-a doua dupa cele 4 saptamani : Experimentul demonstreaza perfect – si este destul de infricosator – ceea ce o face lipsa de hidratare fetei.

PUBLICITATE

Am 42 de ani, dar trebuie sa recunosc in prima poza arat ca o femeie la 52 de ani, ceea ce este socant. Exista umbre intunecate sub si in jurul ochilor mei, care ma fac sa arat epuizata, o multime de riduri si pete rosiatice ciudate, iar pielea mea nu are nici un luciu.

Fiicele mele, Alice si Betty, imi spuneau tot timpul ca arat “ca la 100 de ani” in aceasta fotografie, si trebuie sa marturisesc ca aveau dreptate.

Chiar si buzele mele arata zbarcite. Acest lucru este o dovada clasica a slabei hidratari. Fiecare sistem, care functioneaza

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2 3 4 5 6
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE