"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

4 × 2 =

20 + 14 =

Vechea paradigma a sistemelor de credinta, manipularea mintii, controlarea vietii si multe altele care te fac sa realizezi ca ei au trait intr-o realitate artificiala creata de persoane egoiste si avide de putere. Acest lucru a condus la o situatie in care multi se ratacesc, sa isi gaseasca propriul drum intr-o lume fara prea multi lideri adevarati. Ca o consecinta a acestui fapt, o noua piata s-a dezvoltat si incearca sa prezinte raspunsuri la acele persoane deziluzionate de vechile sisteme dogmatice.

Cu toate acestea, sunt foarte putini oameni in acest domeniu al indrumarii spirituale care vorbesc despre acest avantaj. Foarte multi profita direct de oameni creandu-le iluzii spre altceva.

Exista foarte multi “maestrii iluminati ai universului”, care domina sfera spirituala in aceste zile. Guru si profesorii spirituali sunt ridicati in stanga si in dreapta. Multi dintre ei par sa ofere o cale usoara penru a rezolva golurile din vietile oamenilor si ca urmare acest guru face o suma de bani ridicol de mare… chiar castiga ranguri sociale asemanatoare cu cele ale superstarurilor.

Se pare ca multi care se afla in arena spirituala se uita la aspectele calitative de auto-crestere si vede o mare oportunitate de a face bani sau o modalitate de a avea o putere incredibila asupra altora. Acest lucru este foarte periculos pentru ca poate afecta negativ intreaga comunitate spirituala.

multi guru spirituali sunt impostori


Fiind constienti de aceste scheme de iluminare, ne poate ajuta sa ne tina departe de un guru fals si sa gasim profesori autentici care doresc cu adevarat sa ajute oamenii si constiinta globala a umanitatii. Desigur, este foarte greu sa vedem fata spirituala pe care unii o creeaza pentru a ascunde adevaratele lor intentii.

Cum sa identifici un Guru sau un Profesor Spiritual Fals

1. Te incarca cu sume mari de bani

Faptele vorbesc mai tare decat cuvintele. Oricine poate spune lucruri magnifice si minunate. Dar aceste cuvinte reprezinta modul in care traieste persoana si se regasesc in viata lui?

Poate ca cea mai mare problema pe care am gasit-o este problema banilor. Am vazut cum un auto-numit guru , profesor spiritual sau orice alt titlu incarca oamenii cu sume incredibil de mari pentru informatii, cunostinte sau asa numita “marea intelepciune”, care este disponibila pentru toata lumea – numai sa

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.