"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

2 × 5 =

sixteen − twelve =

cand o persoana nu are multa experienta in meditatie si atentie si doar incepe practica aceasta, el poate gasi indeplinirea unor sarcini complexe mai putin stresanta, in timp ce exista inca consecinte fiziologice de stres, astfel ca, productia de cortizol in corp va fi marita.

Asa cum a spus profesorul Creswell, “Cand vei reusi sa practici cu adevarat meditatia, va trebui sa lucreze cognitiv la ea – mai ales in timpul unei sarcini stresante. Si, aceste eforturi cognitive active pot conduce la sentimente mai putin stresante, dar ele au costuri fiziologice avand productia de cortizol mai ridicata “.

Rezultatele studiului au fost publicate in revista Psychoneuroendocrinology.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.